- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Sk8erPeter #12506 üzenetére
Még nem próbáltam ki szerveren, de localhoston eddig nagyon tetszik. Talán még jobb is, hogy nem maradtam a tinybrowsernél. Ezt legalább normálisan frissítik, a kód nincs összehányva, könnyű használni. Szerintem a szerveren is gond nélkül futni fog.
Ami probléma nekem az a design, sztem elég tré és ráadásul 3 féle css-ből áll össze
. Majd csinálok egy minimalizált verziót.
Továbbá itt se lehetett beállítani, hogy méretezze át a túl nagy képeket, illetve hogy az összes képet tömörítse újra. Ezt már majdnem megoldottam, tinybrowsernél sajnos többet kellett tökörészni és nem csak ezzel.CKEditort én két éve vittem bele egy projektbe, nem tetszett, hogy ronda, értelmetlen kódot csinál, viszonylag lassú és saját kép manager cuccával néha képes lefagyni. Mellesleg most már chrome-mal nem is működik. Az is lehet, hogy akkor béna voltam, de a rossz emlékek miatt inkább ki se próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS ROG Ally
- Háztartási gépek
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 7390 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-8350U 8GB 256GB magyar vbill gar
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP DL360 G8 /2x 2695v2, 336GB DDR3, 3x600GB SAS 10k/
- ASUS VivoBook Go 15 (X1504ZA) 15.6"FHD IPS-Intel i7-1255U-8GB DDR4 Ram-512GB SSD-Iris Xe Graphics!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest