- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Sk8erPeter #12506 üzenetére
Még nem próbáltam ki szerveren, de localhoston eddig nagyon tetszik. Talán még jobb is, hogy nem maradtam a tinybrowsernél. Ezt legalább normálisan frissítik, a kód nincs összehányva, könnyű használni. Szerintem a szerveren is gond nélkül futni fog.
Ami probléma nekem az a design, sztem elég tré és ráadásul 3 féle css-ből áll össze
. Majd csinálok egy minimalizált verziót.
Továbbá itt se lehetett beállítani, hogy méretezze át a túl nagy képeket, illetve hogy az összes képet tömörítse újra. Ezt már majdnem megoldottam, tinybrowsernél sajnos többet kellett tökörészni és nem csak ezzel.CKEditort én két éve vittem bele egy projektbe, nem tetszett, hogy ronda, értelmetlen kódot csinál, viszonylag lassú és saját kép manager cuccával néha képes lefagyni. Mellesleg most már chrome-mal nem is működik. Az is lehet, hogy akkor béna voltam, de a rossz emlékek miatt inkább ki se próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest