Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Az megesik, hogy ezer sebből vérzik, hisz én írtam, és én nagyon kicsit értek hozzá

- annyit kellene neki tudni, hogy vannak benne fizetetlen tételek, amiket ki akarok egyenlíteni. Egy-egy befizetésnél megvizsgálja, hogy mely tételeket kell kiegyenlíteni, és van-e rá fedezet. Egyszerre több tétel is lehet, mondjuk van kint 50+200+100 és bejön 180 vagy akármennyi (plusz az előző egyenlegem, mondjuk 15), ami kevesebb mint a kintlévő összeg (350), de amire van fedezet, azért azt állítsa át fizetvére (100+50). Azt érzem, hogy ez nem gyenge feladat, egyelőre annak is örültem volna, ha az 50-re rájön, hogy azt állítsa át első körben.
-a check a szintaktikát ellenőrzi, ha rossz, dob egy hibaüzit. Teszteléskor jól jött sokszor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Linux haladóknak
- Sweet.tv - internetes TV
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi