- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Az megesik, hogy ezer sebből vérzik, hisz én írtam, és én nagyon kicsit értek hozzá
- annyit kellene neki tudni, hogy vannak benne fizetetlen tételek, amiket ki akarok egyenlíteni. Egy-egy befizetésnél megvizsgálja, hogy mely tételeket kell kiegyenlíteni, és van-e rá fedezet. Egyszerre több tétel is lehet, mondjuk van kint 50+200+100 és bejön 180 vagy akármennyi (plusz az előző egyenlegem, mondjuk 15), ami kevesebb mint a kintlévő összeg (350), de amire van fedezet, azért azt állítsa át fizetvére (100+50). Azt érzem, hogy ez nem gyenge feladat, egyelőre annak is örültem volna, ha az 50-re rájön, hogy azt állítsa át első körben.
-a check a szintaktikát ellenőrzi, ha rossz, dob egy hibaüzit. Teszteléskor jól jött sokszor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged