Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
CSorBA
üzenetére
Jóestét!
Php-val lehet valahogy eseményt kezelni? Végülis egy alap online chatre gondoltam, még nem kezdtem el, csak így kigondolom előbb.Szóval a lényeg az, hogy lenne egy input text, felette meg egy chat div és egy küldés button.
Felhasználóka beírja a szöveget, megnyomja a gombot(vagy enter) és beilleszti a chat divbe. Tudom, hogy jquery-vel is meglehetne (sőt, azzal meg is van kb, hogy hogy lenne
), de menteni nem tudom, hogy hogy tudnám a beszélgetést, úgy értve, hogy ha kilép és visszajön, akkor, mint a facebook chat pl., mutatja az előzményeket.Szóval tömören:
Php-ban lehet hivatkozni egy clickre vagy megoldani valahogy?Köszönöm!

Most látom, hogy véletlenül választ írtam CSorBA kollégának

Bocsánat
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de menteni nem tudom, hogy hogy tudnám a beszélgetést, úgy értve, hogy ha kilép és visszajön, akkor, mint a facebook chat pl., mutatja az előzményeket.