- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter #10641 üzenetére
Én mondjuk simán hajlandó vagyok bedobni minden második kódomat
, hogy lehet-e benne valamit szebben csinálni, mint ahogy már a végén bedobtam az egész fájlom forráskódját hétvégén
De ez már csak ilyen, ezért nehúzz fel magad. Mondjuk egyszer-kétszer már előfordult, amikor láttam a válaszodat a kérdésemre, és így magamban megszólaltam: "mit nem értesz a kérdésemen, jó leírom neked másképp". Van ez így néha
Többieknek:
Sk8erPeter véleményét érdemes megfogadni, tapasztalt. Eddig tőle mindig kaptam jó válaszokat a kérdéseimre. Ezért minden tiszteletem az övé.
Persze nem kell mindennel egyet érteni, anno én sem tettem, de leállni emiatt vitázni szerintem senki se tegye.
Az informatika és a matematika is egy szekta (lásd: 0 természetes szám, vagy egész), mindenki másra esküszi, más módszertanokra, és más programozási nyelvekre. Néha napján úgy érzem, hogy az informatikai táborok (linux vs win, ubi vs fedora) rosszabbak mint a politikusok... - De ez magán vélemény volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest