Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én mondjuk simán hajlandó vagyok bedobni minden második kódomat
, hogy lehet-e benne valamit szebben csinálni, mint ahogy már a végén bedobtam az egész fájlom forráskódját hétvégén 
De ez már csak ilyen, ezért nehúzz fel magad. Mondjuk egyszer-kétszer már előfordult, amikor láttam a válaszodat a kérdésemre, és így magamban megszólaltam: "mit nem értesz a kérdésemen, jó leírom neked másképp". Van ez így néha

Többieknek:
Sk8erPeter véleményét érdemes megfogadni, tapasztalt. Eddig tőle mindig kaptam jó válaszokat a kérdéseimre. Ezért minden tiszteletem az övé.
Persze nem kell mindennel egyet érteni, anno én sem tettem, de leállni emiatt vitázni szerintem senki se tegye.
Az informatika és a matematika is egy szekta (lásd: 0 természetes szám, vagy egész), mindenki másra esküszi, más módszertanokra, és más programozási nyelvekre. Néha napján úgy érzem, hogy az informatikai táborok (linux vs win, ubi vs fedora) rosszabbak mint a politikusok... - De ez magán vélemény volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, hogy lehet-e benne valamit szebben csinálni, mint ahogy már a végén bedobtam az egész fájlom forráskódját hétvégén 
Persze nem kell mindennel egyet érteni, anno én sem tettem, de leállni emiatt vitázni szerintem senki se tegye.