Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Megint szopattam magamat 1,5órát, aztán neki álltam alapoktól újra írni egy pár funtcion kódot és eszembe jutott, hiszen pont egy hasonló kódot beszéltünk a php topikban ami ezt megoldhatja. Első probára hibátlanul lefutott, igaz, hogy jó pár módosítással, de logikailag szinte ugyanez a probléma. Lassan rászokom, hogy gondolkozom cselekvés elött.

-
Soak
veterán
Újra elmondom : Tudom ,hogy szar volt, tudom, hogy sokkal jobban meg lehet csinálni, de a designt kellett csinálni mert szórít a határidő és addig amíg folyik annak a gyártása addig arra jó volt, hogy szórakozzon vele, hogy mikor hogy néz ki a design.
Amit írtál viszont tökéletesen működik, és már 10 eventnél is érezhetően gyorsabb, ezt akartam alapból is csinálni, csak nehezen megy, ha az ember 1hónapja se foglalkozik php-vel és mysql-el . Köszönöm szépen a segítséget, megyek és pihenésképpen felfogom, hogy miért működik ami kódot adtál .

-
cucka
addikt
Kimaradt: amikor hasonló helyzeteket kell megoldani, érdemes arra gondolni, hogy az adatbázis-műveleteknél a legköltségesebb művelet az, amikor az adatok átkerülnek az adatbázis-szerverről a php-be. Ezért minden esetben arra kell törekedni, hogy csak azokat a sorokat/oszlopokat kérjük le az adatbázistól, amelyekre valóban szükségünk van. Nagyságrendekkel gyorsabb, ha az eredmények listáját leszűri az adatbázis szerver, mint ha elkérnénk tőle az összes sort és php-val szűrnénk ki a fölöslegeseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vírusirtó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkbook L16 Gen 1 Magyar Ultra U 135U, 16GB DDR5, 512GB NVME, Gari: 2029-05-29
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - ÚJ
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - használt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest