- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
j0k3r! #10090 üzenetére
Tudom, de volt egy másik probléma is amit ez a kód megoldott, közben amit kérdeztem meg magamtól megoldottam .
De azért köszi, kb 20 óra tutorialt végignéztem az elmult pár hétben, mióta ténylegesen neki álltam kb 15ször többet fejlődtem.
Szerk : Amúgy még annyit ehhez, hogy amikor az egyetemen az első évben tanították az anyagismeretet és elmagyarázták, hogyan néz ki és működik egy szakító szilárdság mérő berendezés, akkor mindenki csak nézett mint az edényes és hiába kérdezted vissza nem bírta elmondani. Amikor gyakorlaton mindenki megmért egy acélrudat, kivülről fújta az egészet. Persze kellett hozzá az elmélet de önmagában nem volt elég.
Szerk2 :
A második kód ez volt amugy
<?php
if (isset($_GET['id'])){
if ($_GET['id'] !== 'edit')
{
echo "acolor";
}
else
{
echo "current";
}
}
?>
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest