- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
j0k3r! #10090 üzenetére
Tudom, de volt egy másik probléma is amit ez a kód megoldott, közben amit kérdeztem meg magamtól megoldottam .
De azért köszi, kb 20 óra tutorialt végignéztem az elmult pár hétben, mióta ténylegesen neki álltam kb 15ször többet fejlődtem.
Szerk : Amúgy még annyit ehhez, hogy amikor az egyetemen az első évben tanították az anyagismeretet és elmagyarázták, hogyan néz ki és működik egy szakító szilárdság mérő berendezés, akkor mindenki csak nézett mint az edényes és hiába kérdezted vissza nem bírta elmondani. Amikor gyakorlaton mindenki megmért egy acélrudat, kivülről fújta az egészet. Persze kellett hozzá az elmélet de önmagában nem volt elég.
Szerk2 :
A második kód ez volt amugy
<?php
if (isset($_GET['id'])){
if ($_GET['id'] !== 'edit')
{
echo "acolor";
}
else
{
echo "current";
}
}
?>
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest