Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Telekom mobilszolgáltatások
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tob!as
tag
Személyes tapasztalataim nagyon vegyesek.
Interjú #1: Kaptam egy 5 oldalas tesztet HTML, CSS, JS, PHP vegyesen. Inkább alapokra, meg trükkösebb dologra kérdeztek rá benne (pl mi a különbség display:none, visibility:hidden között, stb). Nem volt vészes. Egyedül egy átgondoloandó kérdés volt a tesztben, ahol annyi volt a kérdés, hogy keress nxn-es mátrixban 3x3-as mátrixot, és ennek írd fel az algoritmusát. De ez sem vészes.
Interjú #2: Átbeszéltük, hogy mit csináltam eddig, mivel foglalkoztam. Erre közölte a csávó, hogy nálam sitebuildet érzi nagyon erősnek (elmondás alapján) de ők nem csak ilyet keresnek, de majd meglátjuk. Kaptam otthon elvégzendő feladatot, majd később ide is sikerült bekerülnöm.
Interjú #3: Egy leendő főnökömmel elbeszélgettünk szintén szóban, de előtte volt egy papír, a témakörökkel.
Szintén PHP, CSS, JS, HTML kérdésekkel. De tényleg alapok. Ha megvan egy stabil tudás, akkor nem lehet szerintem gond.
Ide csak azért nem kerültem be, mert nem volt kifejezetten csoportmunka tapasztalatom, és kaptam a D2 jelölésem mellé egy db mínuszt
Bízom benne, hogy sikerült segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Router gondok
- További aktív témák...
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs