Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Én is kb hasonló cipőben járhatok. Legtöbb általam készített oldalnál eléggé egyben van a sablon és a funkció, és mivel a dizájváltás általában eddig sosem annyiból állt, hogy tisztán csak kinézetet cserélt a cég (hanem rengeteg funkció került adott esetben be és ki) így kb én is annyit csináltam mint te:
"Nagyon sokáig tiszta php-t használtam a templateimben, kis odafigyeléssel: nem nyúlok már adatbázishoz (ami kell, azt megkaptam a controller rétegtől), illetve vezérlési szerkezetekben az alternatív szintaktikát használtam."
Nem tudom én sem igazából eldönteni, mivel eddig egyszemélyes fejlesztőként dolgoztam kizárólag, így egyelőre én is az első tábort gyarapítom, úgyis csak én foglalkozok az egésszel, és megfelelően kommentezve, tördelve, jegyzetelve, értelmesen csinálva eddig még mindent átláttam. Van egy cég (akikkel elég régóta dolgozok), ami eddig négy átalakuláson ment át, és mindig teljesen új honlap készült
, szóval eddig teljesen tudtam hanyagolni ezt a template témát, de persze ez leginkább azért van, mert nem volt olyan munka, ahol szükség lett volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, szóval eddig teljesen tudtam hanyagolni ezt a template témát, de persze ez leginkább azért van, mert nem volt olyan munka, ahol szükség lett volna rá.