Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Sejtettem, hogy a PHP-s DOM-kezelő osztályokra gondolsz, csak az nem világos, hova, miért kell.
Mert mondjuk használható olyasmire is, hogy akár külső oldal legenerált HTML outputjából szedsz ki tartalmakat, ha nincs más megoldás, vagy akár saját adatbázisból kiszedett adatokat akarsz megjeleníteni, és ehhez segítségül hívod a DOM-ot megalkotó osztályokat, bár utóbbi használata szerintem nem feltétlenül indokolt, pl. teljesítménybeli szempontok miatt.
Úgy értem, lassabb vagy erőforrásigényesebb lehet így legenerálni egy egész oldalt, mintha "statikus" HTML-elemekbe dinamikusan szúrsz adatot PHP-vel. Persze igénytől függ, egyéb dolgokra is használható, pl. sanszos, hogy ilyen módon egy XML-doksit áttekinthetőbben tudsz generálni, bizonyos esetekben tehát lehet, hogy pont jobb is ezeket használni, ezért kérdezősködtem vissza, kíváncsiságból, nem kötekedésből.
(Na jó, az, hogy rácuppantam a "dom-olás" szóra, az az volt.
)Amúgy meg már hogyne Doom-oztam volna!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asztalos klub
- Sorozatok
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5320 13.3"FHD TOUCH IPS i5-1145G7 16GB/250GB Nvme SSD W11P, Üzletből, 27%ÁFÁ-s
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Latitude 7320 Detachable 13"Touch i5-1130G7 8G/256G W11P, 2in1 Tablet/laptop,üzletből, 27%ÁFÁ-s
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert mondjuk használható olyasmire is, hogy akár külső oldal legenerált HTML outputjából szedsz ki tartalmakat, ha nincs más megoldás, vagy akár saját adatbázisból kiszedett adatokat akarsz megjeleníteni, és ehhez segítségül hívod a DOM-ot megalkotó osztályokat, bár utóbbi használata szerintem nem feltétlenül indokolt, pl. teljesítménybeli szempontok miatt.
(Na jó, az, hogy rácuppantam a "dom-olás" szóra, az az volt.
)