- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #7320 üzenetére
Sejtettem, hogy a PHP-s DOM-kezelő osztályokra gondolsz, csak az nem világos, hova, miért kell.
Mert mondjuk használható olyasmire is, hogy akár külső oldal legenerált HTML outputjából szedsz ki tartalmakat, ha nincs más megoldás, vagy akár saját adatbázisból kiszedett adatokat akarsz megjeleníteni, és ehhez segítségül hívod a DOM-ot megalkotó osztályokat, bár utóbbi használata szerintem nem feltétlenül indokolt, pl. teljesítménybeli szempontok miatt.
Úgy értem, lassabb vagy erőforrásigényesebb lehet így legenerálni egy egész oldalt, mintha "statikus" HTML-elemekbe dinamikusan szúrsz adatot PHP-vel. Persze igénytől függ, egyéb dolgokra is használható, pl. sanszos, hogy ilyen módon egy XML-doksit áttekinthetőbben tudsz generálni, bizonyos esetekben tehát lehet, hogy pont jobb is ezeket használni, ezért kérdezősködtem vissza, kíváncsiságból, nem kötekedésből.
(Na jó, az, hogy rácuppantam a "dom-olás" szóra, az az volt.
)
Amúgy meg már hogyne Doom-oztam volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xbox Series X|S
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 1 / 2
- Battlefield 2042
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest