Hirdetés
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco F7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
(szuperglobálok folyt.)
Közben gyakorlatban is bevetettem, vagyis tettem egy próbát a megálmodott szuperglobál osztálypéldányokkal és egy-két anomália és kérdés nem hagy nyugodni.
Ha csinálok egy ilyet: $_COOKIE = new Superglobal($_COOKIE); És setcookie-val átírok egy sütit, akkor a példányosított objektum nem változik, viszont az alap szuperglobál tömb változna. (Na ez pl. be is tett a sessionkezelésnek)
Ha csinálok egy másik osztályt, ami örökli a superglobal osztály tagjait és kiegészítem egy Set([...]) függvényt, akkor meg eljárással paraméterezni a setcookie([...])-t sztem kicsit barbár dolog, de átírná az objektumban lévő tömb értékét is a sütik mellett.
Ha egy idegen kód használná ezeket a tömböket (egy megírt osztály pl.), nem tudja, mert osztályok példányává alakítom őket. Ha meghagyom őket és új globális objektumokat hozok létre, akkor meg mindent kétszer tárolok.
Késő van, remélem azért érthetően összeraktam.
üdv. LW
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest