Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
(szuperglobálok folyt.)
Közben gyakorlatban is bevetettem, vagyis tettem egy próbát a megálmodott szuperglobál osztálypéldányokkal és egy-két anomália és kérdés nem hagy nyugodni.
Ha csinálok egy ilyet: $_COOKIE = new Superglobal($_COOKIE); És setcookie-val átírok egy sütit, akkor a példányosított objektum nem változik, viszont az alap szuperglobál tömb változna. (Na ez pl. be is tett a sessionkezelésnek)
Ha csinálok egy másik osztályt, ami örökli a superglobal osztály tagjait és kiegészítem egy Set([...]) függvényt, akkor meg eljárással paraméterezni a setcookie([...])-t sztem kicsit barbár dolog, de átírná az objektumban lévő tömb értékét is a sütik mellett.
Ha egy idegen kód használná ezeket a tömböket (egy megírt osztály pl.), nem tudja, mert osztályok példányává alakítom őket. Ha meghagyom őket és új globális objektumokat hozok létre, akkor meg mindent kétszer tárolok.
Késő van, remélem azért érthetően összeraktam.
üdv. LW
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen processzort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest