Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
Én akkor jártam így más webshop rendszernél mikor beraktam kézzel egy új linket ami mutat az egyik oldalra, de nem a rendszer saját link készítő függvényével hanem sima HTML kóddal szúrtam be, így elvesztette a SESSION-t és újat generált az új linkre kattintva, tehát azt hitte a rendszer, hogy én már egy másik látogató vagyok tehát kaptam az új munkamenet mellé egy új üres kosarat is.
Többek között ez is okozhat nálad hibát...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest