- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Az lesz.
Csak egy kis idő kellene hozzá.
Mondjuk egyelőre élvezem azt, hogy mindent megírok magamtól, aztán majd úgyis jól rájövök a komolyabb keretrendszerek használatakor, hogy nem biztos, hogy sok értelme van mindent ab ovo megírni, ha már más úgyis megtette helyettem, mert akkor nekem csak a megfelelő függvényeket kell jól hívogatnom, és a megfelelő módosításokat elvégezni, aztán gyorsabban kész vagyok.Igen, én sem úgy értettem, hogy MVC-t csak OOP-szemlélettel lehet írni (ezért is csak azt írtam, hogy "eléggé megkönnyíti a munkát az MVC-nél"), de szerintem procedurálisan megírva azért sokkal önszívatósabb, nehezebb átlátni.

Mondjuk nem véletlenül találták ki az OOP-t, ha már hasonlít az emberi gondolkodás működéséhez, használjuk is ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak egy kis idő kellene hozzá.
Mondjuk egyelőre élvezem azt, hogy mindent megírok magamtól, aztán majd úgyis jól rájövök a komolyabb keretrendszerek használatakor, hogy nem biztos, hogy sok értelme van mindent ab ovo megírni, ha már más úgyis megtette helyettem, mert akkor nekem csak a megfelelő függvényeket kell jól hívogatnom, és a megfelelő módosításokat elvégezni, aztán gyorsabban kész vagyok.