- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Egyelőre ezzel a kóddal az a gond, hogy úgy tűnik, a view létrehozásánál már problémázik azon, ha duplikálva van egy mező, erre ezt dobja:
#1060 - Duplicate column name 'kep_id'
Tehát a "kep_id" mező a problémás, de gondolom a "kutya_id" mezővel is problémája lenne, mert az is kétszer szerepel (van egy tábla a kutyák adatainak (név, stb.), és van egy külön a képeiknek, valamint van egy összerendelő tábla, ami ezeknek az azonosítóit összekombinálja; ezenkívül van még egy külön tábla a törzskönyveknek - de van olyan eset, hogy a törzskönyvre nincs szükség).
Hogyan tudnám megoldani? Alias-t használnék, de nem tudom, hogyan lehet megcsinálni azt, hogy minden mezőt kiválasztok, de egyes mezőknek más nevet adok a lekérdezésnél.
Vagy ezt csak az összerendelő táblában lévő mezők átnevezésével lehet megoldani?A "tárolt eljárás" alatt mit értesz?

---
(#5534) omega88: most nincs ötletem, az fsockopen()-t még nem használtam.

Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest