- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exakt
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem, mert egyedul nem nagyon boldogulok vele, elöre is köszi mindenkinek.
Egy weblaprol lenne szo, ami szinte teljes mertekben kesz amit html-be van agyazva, ugyan az egyik resze az oldalnak ami arrol szol hogy az ugyfel a arajanlatot tudd kerni az oldalrol amint beirja a parametereket, majd az elkuld gombra katintva elkuldesre kerul egy adott mail cimre. mivel nem ertek a phphoz ezert egy progi segitsegevel probaltam osszeokositani amit
simfatic forms-nak hivnak, szoval ezzel a resszel is kesz lennek. De az emailek nem nem akkarnak megerkezni, hiaba gmail fiokot adtam meg ehez tartozo smpt serverrel vagy a netszolgaltatom alltal biztositott mail cimet adtam meg ehez tartozo kimeno smpt serverrel.szoval a kerdes kicsit több retu, de nagyon fontos lenne a ceg szempontjabol hogy kesz lenne ez a resz is.
ime az [oldal]
itt a dizajn meg elso verzios, most csak mukodokepesseg lenne a fontoselore is koszonom
szivessen felveszlek msnre a gyorsabb egyutmukodes erdekeben
elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest