- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
''Webre nem MVC-t lehet alkalmazni'' - ezt a tagmondtatot nem teljesen ertem
A keretrendszeremet azota nem hasznalom. Mellesleg mind a designt, mind az adatbazist en terveztem es keszitettem. Es valoban korulmenyes lett volna, ha mas csinalja ezeket. Mondjuk ugy, gyarkorlasnak jo volt, sokat tanultam belole. (ORM modult is csinaltam, azt meg lehet tovabbfejlesztem)
Visszaterve az OOP-re, C++ es Java binaris/desktop programok irasa utan picit furcsa az allapotmentesseg. Egyik baratom C++ -ban ir szamlazoprogramot, es bizony neki is magyarazni kellett, hogy hiaba hoz letre egy objektumot, a kovetkezo http keresnel az mar nem letezik ( bar akkor nem php-ban, hanem java servletekkel dolgoztunk).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest