Hirdetés
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
''Webre nem MVC-t lehet alkalmazni'' - ezt a tagmondtatot nem teljesen ertem
A keretrendszeremet azota nem hasznalom. Mellesleg mind a designt, mind az adatbazist en terveztem es keszitettem. Es valoban korulmenyes lett volna, ha mas csinalja ezeket. Mondjuk ugy, gyarkorlasnak jo volt, sokat tanultam belole. (ORM modult is csinaltam, azt meg lehet tovabbfejlesztem
)
Visszaterve az OOP-re, C++ es Java binaris/desktop programok irasa utan picit furcsa az allapotmentesseg. Egyik baratom C++ -ban ir szamlazoprogramot, es bizony neki is magyarazni kellett, hogy hiaba hoz letre egy objektumot, a kovetkezo http keresnel az mar nem letezik ( bar akkor nem php-ban, hanem java servletekkel dolgoztunk).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)