Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igaz, nem kell az egész sessiont destroy-olni, én is arra gondoltam egyébként, hogy $_SESSION['post'] vagy ehhez hasonló nevű változóba adom meg az értékeket. Ez így jó megoldás lenne?
Van egy űrlapom, ott elküldöm az értékeket, ugyanazon az oldalon fel is dolgozom őket, aztán szeretném, ha többé nem lehetne ugyanezeket az értékeket elküldeni frissítésnél.
No de akkor az konkrétan hogyan is néz ki?
$_SESSION['post'] = $_POST;
és aztán végül is mit csekkolok?
(az oké, hogy aztán sikeres lefutásnál gondolom unset($_SESSION['post'])Vagy mégis inkább pakoljam át külön php-fájlba a feldolgozást, és a form action-nél állítsam be annak az elérési útját? Igazából azért gondoltam arra, hogy ugyanazon az oldalon dolgozom fel az adatokat, hogy ha hiba van, tehát nem adtak meg minden szükséges értéket, akkor egyszerűen írja ki a form fölé a hibákat, aztán jelenítse meg ugyanúgy, a már megadott értékekkel (! hogy ne kelljen újra begépelni), ne kelljen mindig "vissza" linkekre kattogni hibánál.
Na de ha átirányítom az oldalt feldolgozás érdekében, akkor az eredeti oldalon hogy fog megjelenni a szükséges kimenet, ha a feldolgozás után ismét visszairányítás történik?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Házimozi belépő szinten
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Gitáros topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(az oké, hogy aztán sikeres lefutásnál gondolom unset($_SESSION['post'])