- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
foreach ($rekord_kategoriai as $rekord_kategoriai_value){
if (array_key_exists($rekord_kategoriai_value, $kulcsok){
//
}
}
A $kulcsok tömbben kb. 3000 elem (kulcsszó - kategória páros) van.
A $rekord_kategoriai-ban átlagban 5-10 elem.Itt mi lenne az elérendő cél sebességben? Tényleg még csak viszonyítási alapom sincs.
Ahogy írtam, most kb. 6500 elem 80 mp alatt.Ez tehát 1 mp alatt 80 elem. 80 elemnél elemenként mondjuk 10 kulcsszó, ezeket egyesével 3000 kulcsszó-kategória párossal összehasonlítani. (bár ugye az array_key_exists-tel ez elvileg gyors)
Bocs, hogy ezzel nyaggatlak titeket, de tényleg nem tudom, meddig is lehet ezt javítani. Lehet, már elértem ezzel egy ideális sebességet? Lehet, a 1/100-át sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest