Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Asztali legfrissebb Chrome-ban, Firefox-ban és Operában is néztem, ugyanaz mindenhol. Ami fura, \-rel írva (pl. \047 az aposztróf) már jól fordítja.
megszünteted az injection lehetőségét
Pontosan hogyan? Hisz' eddig csak megkönnyítettem a dolgát azzal, hogy nem a böngészőnek kell dekódolnia, nem?Mármint itt van példának ez:
$link = "jAvAsCriPT:alert(\047Hacked!')";
A regexet használva, majd dekódolva a böngészőnek már semmi dolga nincs, mert egyből ezt kapja:jAvAsCriPT:alert('Hacked!')Ez hogy szüntette meg az injection lehetőségét?
Mert eredetileg azért akartam ezt csinálni, hogy megtalálhassam a potenciálisan veszélyes kifejezéseket (javascript, script, onerror stb stb stb - nagyon hosszú lista, de talán megéri), amiknek amúgy semmi keresnivalójuk nincs egy linkben - aztán vagy csak ezeket a talált "rossz" kifejezéseket törölni, vagy az egész linket skippelni. (valószínűleg ez utóbbi)
De ha csak a decode --> regex --> decode lépéseket csinálom, az hogyan szünteti meg a támadási felületet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő