Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Asztali legfrissebb Chrome-ban, Firefox-ban és Operában is néztem, ugyanaz mindenhol. Ami fura, \-rel írva (pl. \047 az aposztróf) már jól fordítja.
megszünteted az injection lehetőségét
Pontosan hogyan? Hisz' eddig csak megkönnyítettem a dolgát azzal, hogy nem a böngészőnek kell dekódolnia, nem?Mármint itt van példának ez:
$link = "jAvAsCriPT:alert(\047Hacked!')";
A regexet használva, majd dekódolva a böngészőnek már semmi dolga nincs, mert egyből ezt kapja:jAvAsCriPT:alert('Hacked!')Ez hogy szüntette meg az injection lehetőségét?
Mert eredetileg azért akartam ezt csinálni, hogy megtalálhassam a potenciálisan veszélyes kifejezéseket (javascript, script, onerror stb stb stb - nagyon hosszú lista, de talán megéri), amiknek amúgy semmi keresnivalójuk nincs egy linkben - aztán vagy csak ezeket a talált "rossz" kifejezéseket törölni, vagy az egész linket skippelni. (valószínűleg ez utóbbi)
De ha csak a decode --> regex --> decode lépéseket csinálom, az hogyan szünteti meg a támadási felületet?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő