- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Egy elég összetett kérdésem lenne

Már lassan végig érek mindenen, ami kellene nekem, egy működő REST API-hoz
-SlimFramework
-Respect Validation
-Middleware
-JWT authentication
-notORM DBDe viszont nem tudom, hogyan tudnék ebből kihozni clean codot, hozzáteszem, hogy eddig nem is figyeltem annyira erre, ezért illene már megtanulni, ebben tud valaki segíteni?
Sok tutorialt néztem, eltérő módon oldották meg a dolgokat, pl valamelyikben egy mappát hoztak létre, gyakorlatilag mindennek egyet, bár abban is volt egy controller osztály, és az is elég sok kódot tartalmazott
A másik amit még ismerek, ez a Skeleton, ott ugye csinál magától egy src mappát abban dependencies,middleware,routes,és setting php fájlokkal, de ha sok az endpointom akkor ebben is rengeteg kód lesz, vagy ez nem gond? Mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gar
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs