- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Egy elég összetett kérdésem lenne
Már lassan végig érek mindenen, ami kellene nekem, egy működő REST API-hoz
-SlimFramework
-Respect Validation
-Middleware
-JWT authentication
-notORM DBDe viszont nem tudom, hogyan tudnék ebből kihozni clean codot, hozzáteszem, hogy eddig nem is figyeltem annyira erre, ezért illene már megtanulni, ebben tud valaki segíteni?
Sok tutorialt néztem, eltérő módon oldották meg a dolgokat, pl valamelyikben egy mappát hoztak létre, gyakorlatilag mindennek egyet, bár abban is volt egy controller osztály, és az is elég sok kódot tartalmazott
A másik amit még ismerek, ez a Skeleton, ott ugye csinál magától egy src mappát abban dependencies,middleware,routes,és setting php fájlokkal, de ha sok az endpointom akkor ebben is rengeteg kód lesz, vagy ez nem gond? Mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest