Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
lezso6
üzenetére
Igazából szerintem azért "szar" (ami egy kicsit erős túlzás). Én pl. Go-ban szoktam ami nem engedi, hogy gányoljanak benne, mert annyira "strict" nyelv, hogy nagyon nehéz benne szar kódot írni. Ezzel szemben a PHP meg engedi. Ez nem azt támasztja alá, hogy a PHP szar meg minden, csak jobb lenne ha nem lenne ennyire megengedő. De mondjuk azt se lehet elvárni, hogy mindenki Symfony best practice-t követően kezdjen el programozni. Nyilván inkább az a szar, hogy mindenki PHP-val kezd ami hát szvsz nem a legjobb, mert ha mondjuk C-vel vagy valami mással kezdene, végigsz*pná a programozás nehezebb ágát is akkor egyből minőségibb kódok születnének PHP-ban is.
Amúgy én kifejezetten gyűlölöm a PHP-t, de más miatt nem azért mert lehet benne gányolni.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest