Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
disy68
üzenetére
Igen, a DIRECTORY_SEPARATOR atombiztos megoldás, de mivel Windows-on is nyugodtan lehet használni a forward slash-t (/) az elérési útvonalaknál (attól még, mert Windows esetén a backslash (\) a bevett konvenció), ezért nem biztos, hogy megéri vele szenvedni (pl. ronthatja az olvashatóságot). Tudsz mondani olyan esetet, ahol a forward slash használata elvérezne?
(Windows+IIS alatt én még nem találkoztam ilyen esettel (vagy csak nem emlékszem
), de ettől még lehet.)(#16471) fordfairlane:
Ja igen, az végül lemaradt, köszi a kiegészítést.
Mondjuk azért az esetek nagy részében a feltöltött kép elég közeli viszonyban van a konkrét webalkalmazással, szóval a webalkalmazás rootjához képest relatív útvonal talán az esetek többségében talán egy fokkal használhatóbb.(#16472) PumpkinSeed :
Mi az, hogy "más lehetőséget oda nem tudok elképzelni"?
Ezt mire írtad? 
"uploaded_img/-el kezdtem"
Az épp futtatott szkripthez képest az uploaded_img könyvtár elérhető volt, jól adtad meg az útvonalat? Oda tudsz bármit is írni? Pl. csak próbából file_put_contents() segítségével tudsz egy akármilyen fájlt létrehozni a célkönyvtárba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de ettől még lehet.)
Ezt mire írtad?