Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
disy68
üzenetére
Igen, a DIRECTORY_SEPARATOR atombiztos megoldás, de mivel Windows-on is nyugodtan lehet használni a forward slash-t (/) az elérési útvonalaknál (attól még, mert Windows esetén a backslash (\) a bevett konvenció), ezért nem biztos, hogy megéri vele szenvedni (pl. ronthatja az olvashatóságot). Tudsz mondani olyan esetet, ahol a forward slash használata elvérezne?
(Windows+IIS alatt én még nem találkoztam ilyen esettel (vagy csak nem emlékszem
), de ettől még lehet.)(#16471) fordfairlane:
Ja igen, az végül lemaradt, köszi a kiegészítést.
Mondjuk azért az esetek nagy részében a feltöltött kép elég közeli viszonyban van a konkrét webalkalmazással, szóval a webalkalmazás rootjához képest relatív útvonal talán az esetek többségében talán egy fokkal használhatóbb.(#16472) PumpkinSeed :
Mi az, hogy "más lehetőséget oda nem tudok elképzelni"?
Ezt mire írtad? 
"uploaded_img/-el kezdtem"
Az épp futtatott szkripthez képest az uploaded_img könyvtár elérhető volt, jól adtad meg az útvonalat? Oda tudsz bármit is írni? Pl. csak próbából file_put_contents() segítségével tudsz egy akármilyen fájlt létrehozni a célkönyvtárba?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de ettől még lehet.)
Ezt mire írtad?