Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kemkriszt98
üzenetére
Ez az if($send) egy elég értelmetlen feltétel, főleg, hogy már ezelőtt a sor előtt az execute-tal végre próbálsz hajtani egy műveletet, és ha ez a változó mondjuk NULL, akkor már korábban kapsz erre az arcodba egy hibaüzenetet (mivel nyilván NULL értékkel rendelkező változón nem igazán lehet metódust meghívni). Meg azt írtad, dobódik egy kivétel, "Connection timed out" üzenettel. De másold már be a PONTOS, teljes hibaüzenetet!
Még valami:
$con = new PDO('mysql:host=mysql5.hostbase.net;dbname=artclubl_luminita','*','*');HELYETT így kellene inicializálnod a PDO-t:
$con = new PDO(
'mysql:host=mysql5.hostbase.net;dbname=artclubl_luminita',
"*",
"*",
array(
PDO::MYSQL_ATTR_INIT_COMMAND => 'SET NAMES UTF8;',
PDO::ATTR_ERRMODE => PDO::ERRMODE_EXCEPTION,
)
);A PDO::ATTR_ERRMODE => PDO::ERRMODE_EXCEPTION azért érdekes, hogy kivétel dobódjon probléma esetén, és ne ilyen béna if-else ellenőrzésekre legyen szükség. Emiatt pedig try-catch blokkba kell raknod az egészet, és megfelelően loggolni a hibaüzeneteket.
Itt azt írod, hogy "direkt URL-lel" megy. Tehát ha szépen beírod a böngésződ címsorába, akkor az UPDATE-művelet is sikeresen lefut, nincsen időtúllépés?
Sőt, ha parancssorból hajtod végre, akkor is sikeresen lefut az UPDATE-művelet?
Magyarul egyedül akkor van probléma, ha a tárhelyszolgáltató admin-felületén szerkesztgetett, oda beírt ütemezett feladat futna le? Igazából erről olyan sok részletet nem osztottál meg, hogy hogyan csináltad, arra lehetne tippelni, hogy elrontottál valamit a szerkesztéskor, de tényleg csak tippelgetni lehet ennyi alapján.(#16199) PumpkinSeed:
"Nem láttam még olyan oldalt aminek ez hozta volna meg a sikert."
Én igen, SoundCloud, YouTube, ...
(Jó, értem én...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)