- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kemkriszt98 #16189 üzenetére
Ez az if($send) egy elég értelmetlen feltétel, főleg, hogy már ezelőtt a sor előtt az execute-tal végre próbálsz hajtani egy műveletet, és ha ez a változó mondjuk NULL, akkor már korábban kapsz erre az arcodba egy hibaüzenetet (mivel nyilván NULL értékkel rendelkező változón nem igazán lehet metódust meghívni). Meg azt írtad, dobódik egy kivétel, "Connection timed out" üzenettel. De másold már be a PONTOS, teljes hibaüzenetet!
Még valami:
$con = new PDO('mysql:host=mysql5.hostbase.net;dbname=artclubl_luminita','*','*');HELYETT így kellene inicializálnod a PDO-t:
$con = new PDO(
'mysql:host=mysql5.hostbase.net;dbname=artclubl_luminita',
"*",
"*",
array(
PDO::MYSQL_ATTR_INIT_COMMAND => 'SET NAMES UTF8;',
PDO::ATTR_ERRMODE => PDO::ERRMODE_EXCEPTION,
)
);A PDO::ATTR_ERRMODE => PDO::ERRMODE_EXCEPTION azért érdekes, hogy kivétel dobódjon probléma esetén, és ne ilyen béna if-else ellenőrzésekre legyen szükség. Emiatt pedig try-catch blokkba kell raknod az egészet, és megfelelően loggolni a hibaüzeneteket.
Itt azt írod, hogy "direkt URL-lel" megy. Tehát ha szépen beírod a böngésződ címsorába, akkor az UPDATE-művelet is sikeresen lefut, nincsen időtúllépés?
Sőt, ha parancssorból hajtod végre, akkor is sikeresen lefut az UPDATE-művelet?
Magyarul egyedül akkor van probléma, ha a tárhelyszolgáltató admin-felületén szerkesztgetett, oda beírt ütemezett feladat futna le? Igazából erről olyan sok részletet nem osztottál meg, hogy hogyan csináltad, arra lehetne tippelni, hogy elrontottál valamit a szerkesztéskor, de tényleg csak tippelgetni lehet ennyi alapján.(#16199) PumpkinSeed:
"Nem láttam még olyan oldalt aminek ez hozta volna meg a sikert."
Én igen, SoundCloud, YouTube, ...
(Jó, értem én...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest