Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Valakinek van Infinity-Box hozzáférése?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen amatőr vagyok a PHP-hoz, de találtam magamnak egy érdekes kihívást és ehhez szeretnék egy kis iránymutatást kérni hozzáértőktől.
Egy egyszerű oldalt csináltam amin a látogatók jelentkezhetnek versenyekre, azon belül pedig versenyszámokra és egy mysql lekérdezésből láthatják is az addig benevezetteket.
Eddig nem is volt bonyolult kb. zéró php és mysql tudással pár óra alatt össze lehetett dobni, viszont szeretnék ha tudnák törölni és módosítani is a nevezéseiket, hogy ne csak az adminon keresztül intézhessék.Ez -szerintem- csak felhasználói fiókokkal lehet megoldani ezért kerestem erre a célra egy regisztrációs és login scriptet, amit kicsit személyre szabtam és sikerült működésre bírni, viszont itt a nulla php tudásomnak köszönhetően léket kaptam. :S
A login oldal kész van, ezen belül három aloldal van (versenyek, nevezés, nevezéseim), de sajnos ötletem sincs, hogy ezen belül, hogy oldjam meg, hogy a userek kezelhessék a saját nevezéseiket.
Ismertek esetleg erre vonatkozólag valami jó tutorialt? Az se baj, ha az egészet elölről kell kezdeni
A teljes oldal letölthető innen egy rar fájlban.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Xbox Series X|S
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- Villanyszerelés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Crucial Pro 48GB (2x24GB) DDR5 5600MHz CL46 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest