Hirdetés
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- iPhone topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen amatőr vagyok a PHP-hoz, de találtam magamnak egy érdekes kihívást és ehhez szeretnék egy kis iránymutatást kérni hozzáértőktől.
Egy egyszerű oldalt csináltam amin a látogatók jelentkezhetnek versenyekre, azon belül pedig versenyszámokra és egy mysql lekérdezésből láthatják is az addig benevezetteket.
Eddig nem is volt bonyolult kb. zéró php és mysql tudással pár óra alatt össze lehetett dobni, viszont szeretnék ha tudnák törölni és módosítani is a nevezéseiket, hogy ne csak az adminon keresztül intézhessék.Ez -szerintem- csak felhasználói fiókokkal lehet megoldani ezért kerestem erre a célra egy regisztrációs és login scriptet, amit kicsit személyre szabtam és sikerült működésre bírni, viszont itt a nulla php tudásomnak köszönhetően léket kaptam. :S
A login oldal kész van, ezen belül három aloldal van (versenyek, nevezés, nevezéseim), de sajnos ötletem sincs, hogy ezen belül, hogy oldjam meg, hogy a userek kezelhessék a saját nevezéseiket.
Ismertek esetleg erre vonatkozólag valami jó tutorialt? Az se baj, ha az egészet elölről kell kezdeni
A teljes oldal letölthető innen egy rar fájlban.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- Kuponkunyeráló
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- További aktív témák...
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest