- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurik
tag
válasz
Sk8erPeter #14501 üzenetére
Igen, már ajánlottad az ajaxplorer-t másik bejegyzésemre is. Ki is próbáltam, de feleslegesnek éreztem.
A video megtekintéssel semmi gondom, megoldottam magamtól.A célom: Elindítom a kiválasztott video-t automatikusan leállítja az uTorrentet, majd megtekintem a video-t majd azt szeretném, hogy ha végzett a video induljon el vissza az uTorrent.
A pillanatnyi kódom működik is le is állítja meg is nézem a video-t, de nem indul el vissza az uTorrent, vagy is elindul de az első hsz-ben leírtak szerint beteszi a feladatkezelőbe és pont a vége.Bármelyik programra kicserélem jól működik, csak az uTorrentet nem indítja.
Az ütemezett feladat: Olyat olvastam, hogy tegyem ütemezett feladatba az "elindítást" mondjuk percenként, ami áll egy ellenőrző batch-ből, és ha megtalálja az indít.txt akkor lefuttatja az uTorrentet, majd törli az indít.txt. A php-vel meg hozzam létre az indít.txt amikor szeretném futtatni. De nem hiszem, hogy ez lenne a legegyszerűbb megoldás...
A webhozzáférés jelszóval el van látva emiatt nem aggódok.
Tudom mit szeretnék, maximum nem tudom kifejezni magamat.A jogosultságokról tudnál írni? Vagy az nem lehet probléma?
Köszönöm a hozzászólásodat!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest