Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
don_peter
üzenetére
"Komolyan neked már nem ez az első bejegyzésed ami azt taglalja burkoltan, hogy ki mekkora pöcs és te mekkora király vagy."
Én is szoktam ilyeneket kapni, de én nem így jellemezném, hanem atyai pofonnak hívnám ami néha eléggé szükséges.
"Majd megoldom magam vagy keresek egy másik fórumot ahol nem egyből okoskodással nyitnak."
Gondolom informatikával foglalkozol, és te se nagyon örülsz annak, ha valaki mezőgazdasági kérdésekkel bombázz. Mindennek meg van a maga része ezen a fórumon is. Így a JS kérdéseket nem a PHP topicban kell feltenni, hanem az erre szakosodott JS topicban, ahol nagyobb eséllyel válaszolnak a kérdésedre. Az egy dolog, hogy Brian tudná rá a választ, de mivel nem ide tartozik, így vonakodik megmondani azt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Raspberry Pi
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Yettel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest