Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dragon1993
üzenetére
Nem tudom megérteni, miért jó neked, hogy megsokszorozod a futási időt, de nekem mindegy. Csak belegondolhatnál, mit kezdenél ennél jóval nagyobb adatmennyiségnél, akkor lehet, hogy már elkezdenél a futási idők faragásán gondolkozni...
De amúgy is rossz megközelítés eleve gányolva programozni. Jobb eleve a legrosszabb esetre felkészülni, és még akkor is elcseszheted, de legalább csökkented az elcseszhetőség mértékét."Több oldal tagban van több url tag 1-el nehéz mindenen végig menni."
Miért is? Ha jól értem a problémádat: rekurzióról hallottál már? Igen, az beágyazott ciklus lesz, de nem kell teljesen elölről kezdened újból, ráadásul az érvelésedet nem egészen értem így magyarázatként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Next level racing gt track playstation edition
- Összeszerelve vagy darabjaiban eladó Ryzenn9900X új gamer setup..
- Kingston HyperX Black 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De amúgy is rossz megközelítés eleve gányolva programozni. Jobb eleve a legrosszabb esetre felkészülni, és még akkor is elcseszheted, de legalább csökkented az elcseszhetőség mértékét.