- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter #13497 üzenetére
Szerintem itt nem az én általam írt(amúgy az is MVC alapú csak én azt máshogy értelmezem, de ez az én dolgom
), hanem arról van szó (szerintem) hogy ilyen feladatra jobb megoldás egy erre a feladatra írt motort használni.
Amúgy pont a napokban kezdtem bele a drupalba, 7.15 ha jól rémlik, de az az admin bar amit oda kirakott, hát elsőre látszik hogy a fejlesztőknek van készítve és nem a végfelhasználónak. Kedves ismerősöm kért meg mert nem sikerült neki kiigazodnia a rendszerben. Nekem amúgy tetszett, de egy ilyen feladat megoldására, mint ami a példa is volt ennél is saját modulokat kell írnod, ami nem teszi épp átláthatóvá a rendszert. Főleg hogy alapban is annyi modul van felrakva, hogy fél órát görgőzöl mire megtalálod amit keresel.
Ismétlem ez nem gond, sőt jó, csak szerintem nem a felhasználóknak van készítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest