- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
PHP mail-t szeretnék küldeni de localhostról (tesztelés céljából). Ez [link] vagy [link] alapján belőttem a sendmailt, de sajnos Windows 8 alól nem működik, ahogy ezt a készítő is írta a honlapján: [link]
"i've had reports that TLS/SSL is not working on windows 8. unfortunately i don't have access to a windows 8 system to diagnose the issue just yet."
Guglizás után kiderítettem, hogy TLS/SSL probléma van a háttérben, azt olvastam, próbáljam meg a sendmail.ini -ben átírni smtp_ssl=none -ra, de akkor sem kapom meg az emailt. A PHP működik, ki is írja, hogy elküldte, de soha nem érkezik meg a levél. Valahol eltűnik az éterben.
---
Tehát, tud valaki tanácsod adni, hogy Windows 8 (és WAMP vagy EasyPHP) alatt hogyan tudnám megoldani, hogy működjön a php mail funkció?
Van egy form, aminek az adatait a php mailezi el, szerverre feltöltve működik is, csak macerás nekem az éles site "mellett" próbálgatni és kényelmetlen is, ezért lenne jó, ha localhostról tudnám végezni az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest