- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy
az index.html-ben elkészített űrlapon kitöltünk egy rádiógombos szavazást (melyik szín a kedvenced? lehetőségek: zöld, kék, piros);
ezt a feldolgoz.php úgy értelmezze, hogy amennyiben az érték "a", akkor a háttérszín zöld, ha "b", akkor a háttérszín kék, ha "c", akkor pedig a háttérszín piros?
Tehát:
van két fájlom,
egy index.html nevű, ami tartalmazza az űrlapot és az űrlap egyik részeként a szavazást és
egy feldolgoz.php nevű, amely a "POST" metódus segítségével kinyeri az index.html-ből a változók értékét, s ha a szavazáson megadott három szín közül az egyik ki van választva, akkor a "feldolgoz.php" (visszaigazoló oldal) háttérszíne az adott színre megváltozik.Le tudná valaki a két oldal kódját külön írni? Vagy nem is muszáj megoldani, csak javítsátok ki a gondolatmenetemet!
Én úgy gondolkoztam, hogy a háttérszín értékét (ami hexadecimális szám - #ffffff, vagy string - 'black') el kellene tárolni egy változóban és egy switch elágazással case 'a', case 'b' és case 'c' esetekben ezt az értéket meg kellene változtatni. Kérdés az, hogy hogyan lehetséges ez? Ha pedig nem jól gondolkoztam, akkor legyetek szívesek megsegíteni ügyesebb ötlettel!
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest