- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenris69
csendes tag
Sziasztok!
Egy kicsit megakadtam az egyik parancssorba és kérnék egy kis segítséget, ha lehetséges
A feladatom a következő, adott egy sql adatbázis: (id/fnev/ip/nap), és ebből nekem szükségem lenne arra, hogy a nap(dátum) oszlopból, a 1 dátum hányszor szerepel.
Ezek előtt beíratunk 1 dátumot, amire ugye kíváncsiak leszünk, az az, hogy ez a nap hányszor szerepel ($datum). Ennek a napnak az előfordulási számát szeretném betenni egy változóba ($fsz).A kód amivel próbálkoztam:
$parancs = "SELECT * FROM talalkozo WHERE nap = '$datum'";
$valasz = mysql_query($parancs);
$sor = mysql_fetch_array($valasz);$sql = "SELECT nap, AS [fsz] FROM `talalkozo` GROUP BY nap";
$sql1 = mysql_query ($sql);
$sql2 = mysql_fetch_array($sql1);
$fsz = $sql2[fsz];Ha valaki tudna ebben nekem segíteni, annak nagyon örülnék és megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest