- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mondd már meg, hogy a klienssel hogyan próbálod mindezt lekérni, mert ilyen titokzatos információkból nem lehet kitalálni... én sem értem, miért a szervert hibáztatod, miért nem előbb a saját alkalmazásodat, mielőtt megnéznéd valami normális programmal, hogy valóban nem érkezik-e meg az említett header...
Javaslom a böngésződ fejlesztőpanelének (F12, Ctrl+Shift+I) Network fülét.
Szóval milyen kóddal csekkolod mindezt?(#11923) mobal :
hát az osztott tárhely olyan, mint amikor regisztrálsz egy tárhelyet mondjuk a Tárhelyparknál, a Hostgatornál, GoDaddy-nél, és így tovább, és lesz egy saját tárhelyed, még sok-sok másik előfizető tárhelye mellett. Osztott a tárhely, tehát másokkal is kell osztozni az erőforrásokon, emiatt vezetnek be memória- és egyéb korlátokat.
Ha a saját szerveredet üzemelteted, akkor az nem osztott tárhely.
Gondolom annyira nem mondok vele meglepő dolgot, hogy a Facebook a saját szerverét használja, és nem regisztrált egy osztott tárhelyet.......(#11922) Speeedfire :
hát én szándékosan nem vittem el hitkérdés irányába, hogy márpedig fúj, Apache, mert attól még az Apache egy jó szerver, hogy kényelmetlen a konfigolása az IIS-hez képest...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest