Hirdetés
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Google Pixel topik
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 11 - népalma
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Kérhetném, hogy egy probléma megoldás objektív folyamata ne fulladjon linux vs windows hitvita flame-be? Hálásan köszönöm.
mobal: Nginx-et én sem láttma még életközelből.
Telepített iis + php, a php.ini file 461. sorában jelenleg ez van: error_reporting = E_ALL|E_STRICT. Újraindítottam a gépet, lefuttattam a ráhívást, cookie ofc nem jött vissza, bár zavaró tényezőként a counterem is már 2-es értéken állt. Valamiért egy gép restart nem nullázta le a dolgokat. PHP log file-nak nem tudom, hol kellene lennie. Ezzel valaki segítsen ki.
PHP + IIS telepítéshez találtam egy normálisann leírást: http://www.hauser-wenz.de/s9y/index.php?/archives/280-Installing-PHP-on-Windows-7.html, így már kicsit egyszerűbb volt a dolog. Ennek a lépéseit követtem.
A webszerverekkel kapcsolatos hitvitákat részemről rátok hagyom. Én nem azért váltottam, mert egyik vagy másik jobb lenne. Nem különösebben érdekel egyik sem. Én egy kliens oldali programot fejlesztek (alapok írásánál tartok), aminek kommunikálnia kell egy webszerverrel, és a user folyamatok egyik fontos alapja a session id, amit nem találok. A header-t a saját programom listázza le, de természetesen vevő vagyok bármilyen már kitesztelten hibátlannak tekinthető egyéb alkalmazás bevetésére is, csak hogy plusz egy hibalehetőséget kizárjunk kezdetben. A Fiddler-t még sosem használtam, de éppen leszedek egyet, és megpróbálom beüzemelni. Az apache volt eredetileg a gépemen, és gyanakodtam a headerre. Az apache-ot azért szedtem le, hogy ne 2 webszerver legyen a gépen, mert az nem szerencsés. Most IIS van fent, és itt sem látok session cookie-t. Meglesem Fidlerrel, és megírom, mit találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Android felhasználók OFF topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gran Turismo
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Crucial 32GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi