- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Netfone
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
hali!
nem akarok frame-eket használni a keresők miatt. azt a javaslatot kaptam, hogy php-ben include-ot használjam, ami működik is, csak némi gondom akadt. a lényeg:
az oldal tetején van egy fejléc alatta menubar, ezek kellenének fixen, hogy ne töltődjenek be újra és újra, hanem csak a menüben lévő linkekre kattintva a megfelelő oldal.
miként tudom ezt megvalósítani?találtam a fórumban valami hasonló témát, de nem igazán értettem.
teljesen kezdő vagyok php-ben, szóval ha valaki egyszerűen le tudná írni (egy mintát adni), nagyon megköszönném.
jelenleg úgy megoldottam, hogy a fejlécet és a menubart egy php-be rakva include-dal behívom minden lapon, de ennek épp a fordítottja kellene.ha egyéb javaslat van a megoldásra, azt is várom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest