Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
hali!
nem akarok frame-eket használni a keresők miatt. azt a javaslatot kaptam, hogy php-ben include-ot használjam, ami működik is, csak némi gondom akadt. a lényeg:
az oldal tetején van egy fejléc alatta menubar, ezek kellenének fixen, hogy ne töltődjenek be újra és újra, hanem csak a menüben lévő linkekre kattintva a megfelelő oldal.
miként tudom ezt megvalósítani?találtam a fórumban valami hasonló témát, de nem igazán értettem.
teljesen kezdő vagyok php-ben, szóval ha valaki egyszerűen le tudná írni (egy mintát adni), nagyon megköszönném.
jelenleg úgy megoldottam, hogy a fejlécet és a menubart egy php-be rakva include-dal behívom minden lapon, de ennek épp a fordítottja kellene.ha egyéb javaslat van a megoldásra, azt is várom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest