Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
sziasztok!
valaki segítsen ha tud mert én már a hajamat tépem lassan... admin felületet csinálok, már a sokadik ugyan ilyen fájlt írom, de ez nem akarja az igazat...lényeg az lenne hogy alapesetbe ha megnyitjuk a fájlt akkor kihozza az oldal tartalmát, de elhelyeztem egy módosításra mutató linket, ami szintin ugyan arra az oldalra mutat csak tartalmaz 2 paramétert, vagyis tartalmazna...
egyikkel megadom hogy a szerkesztés form jelenjen meg az oldalon, másikkal pedig egy adatott adok tovább form-nak.
problémám az hogy így nem működik a linkem:
<a href=page.php?menu=$menu&edit'>Módosítása</a>így pedig működik:
<a href=page.php?edit'>Módosítása</a>Az oldal újratöltésénél vizsgálom egy isset-el az edit paraméter létezését.:
if(isset($_GET['edit'])){
betöltendő tartalom...
}ui.: jah igen, a nem működik alatt azt értem hogy nem hozz be semmi... valamiért nem ad igazat a feltételnek szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest