Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Sziasztok !
Az miért van, hogy a phpmyadmin ( 3.4.10.1 ) a saját gépemen nagyon lassú, mintha kb 128kbps-vel neteznék. A szerveren viszont működik rendesen, csak a net szab határt neki (de igazából az sem mert olyan mintha nem lenne késlekedés) . Ugyanaz az adatbázis, szinte üres, szóval nem az én gépem a gyenge. Nem a parancsok végrehajtásánál, hanem pl. egy oldal frissitésénél kb 6-7sec mire betölt. Kerestem a neten, többeknek volt ilyen hiba, de megoldást nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest