- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát akkor kicsit túlérzékeny vagy.
Ott volt direkt a "vagy én értem félre a kérdést", mert kicsit túl szarul tetted fel a kérdést, már bocs.
Szerk.: zacskó. 
Komolyra fordítva:
fordfairlane előttem elég jól megfogalmazta, hogy ha a kérdésedet nem tudod megfogalmazni úgy, hogy mi is értsük, akkor ne várj jobb választ. Hülye kérdésre hülye válasz. És akkor cserébe nem kell visszavágni azzal, hogy "mindenkit kioktatsz", mert akkor ott tartunk, mint az óvodában. Mellesleg ha visszanézel a topicban vagy a többiben, akkor a sok "kioktatás" azért nem egy ember számára segítséget jelentett, szóval lehet, hogy valakik számára hasznosat is írtam, miután megköszönték a kőkemény kioktatást, amit én szoktam tolni.
A másik meg az, hogy nem vagyunk porcelánbabák, ne kelljen már szofisztikáltan fogalmazni, hogy ne sértődj meg apróságokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- További aktív témák...
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ i5-8600K/16GB DDR4 3000 MHZ/RX 6600 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ott volt direkt a "vagy én értem félre a kérdést", mert kicsit túl szarul tetted fel a kérdést, már bocs.
Szerk.: zacskó.