Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát akkor kicsit túlérzékeny vagy.
Ott volt direkt a "vagy én értem félre a kérdést", mert kicsit túl szarul tetted fel a kérdést, már bocs.
Szerk.: zacskó. 
Komolyra fordítva:
fordfairlane előttem elég jól megfogalmazta, hogy ha a kérdésedet nem tudod megfogalmazni úgy, hogy mi is értsük, akkor ne várj jobb választ. Hülye kérdésre hülye válasz. És akkor cserébe nem kell visszavágni azzal, hogy "mindenkit kioktatsz", mert akkor ott tartunk, mint az óvodában. Mellesleg ha visszanézel a topicban vagy a többiben, akkor a sok "kioktatás" azért nem egy ember számára segítséget jelentett, szóval lehet, hogy valakik számára hasznosat is írtam, miután megköszönték a kőkemény kioktatást, amit én szoktam tolni.
A másik meg az, hogy nem vagyunk porcelánbabák, ne kelljen már szofisztikáltan fogalmazni, hogy ne sértődj meg apróságokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AM4 csúcs félkonfig ! 5800X3D-MSI B550-G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB)-512GB M2 + AIO HŰTŐ
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ott volt direkt a "vagy én értem félre a kérdést", mert kicsit túl szarul tetted fel a kérdést, már bocs.
Szerk.: zacskó.