- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Santses
aktív tag
jah de életmentő lenne a gyors help:U
-
Santses
aktív tag
tudnátok segíteni?
problem:
1.preloaderrel beolvasok egy moviet, amit szeretnek modularisan felepiteni, vagyis ha lehet az is tobb kicsi swfbol allna, de ez nem muszaj
2. a kérdés az hogy HOGYAN IMPORTALHATOM az swfeket be, ugy hogy azokat külön megcsinalgatom, actionscriptezem stb, és az EGÉSZET mint kész egész olvasom be a végén a fömovieba
flash mx egyébként..
gyors és érthető válaszotokat előre is köszönöm:D -
Santses
aktív tag
nemteljesen ...a lényeg hogy az egész szöveget szavanként hozza képernyőre külön külön magátol végülis mint 1 movie..cak végignézed..mint 1 intro..
-
Santses
aktív tag
''
hát mitomén pl van egy szöveg amit normál esetben leírsz és ott van a lapon..de én úgy akarom hogy szanvanként mutassa én különböző képpen (tehát ne csak mutassa hanem pl mikor eltűnik akkor nem egyből elveszi hanem először elhalványul stb..stb..)...érted?
össz 5-6 mondat lenne és a lap is enyi lenne csak nekem ez fontos lenne..
''
akkor ez tuti hogy flash??? -
Santses
aktív tag
és nincs ötlete hogy hogyan vagy mivel lehet (programmal) megcsinálni azt amit mondtam?
amúgy érted vagy tök kínai az egész?:D -
Santses
aktív tag
nemtudtok segíteni?
-
Santses
aktív tag
aha értem akkor flash...csak azért gondoltam a php ra mert az időzített megjelenítés.. vagy mittomén szal akkor ilyet hol tudok megtanulni (csak az alapot utána már rájövök)
-
Santses
aktív tag
hát mitomén pl van egy szöveg amit normál esetben leírsz és ott van a lapon..de én úgy akarom hogy szanvanként mutassa én különböző képpen (tehát ne csak mutassa hanem pl mikor eltűnik akkor nem egyből elveszi hanem először elhalványul stb..stb..)...érted?
össz 5-6 mondat lenne és a lap is enyi lenne csak nekem ez fontos lenne.. -
Santses
aktív tag
értem én azt hogy anyira kezdő vagyok hogy tanárt kéne fogadni mert még a angyon alapokat se tudom..de nincs 1-2 oldal ahol ezeket leírják...esetleg amiről fent beszéltem?
-
Santses
aktív tag
szerintem isis
-
Santses
aktív tag
de csak van 1-2 oldal ahol nagyon alapok megvannak tanítani nemkell csak azt mi mivel mükszik (program ra értem) és 1-2 alap dolgot megmutatni enyi!A tubire ráfogok jönni eddig nekem semmi ilyet nem tanítottak és megoldottam mindíg!
enyit tudsz segíteni? -
Santses
aktív tag
segítsetek..
szeretnék csinálni 1 weboldalt (frontpage hez értek ezzel már csináltam 1-2 szebb ami grafikusabb volt meg java is volt bene stb...de a flash, meg ilyenekehez nem értek..) olyan kéne legyen hogy 1 oldal és a szavakat különböző képpen kéne betöltse...aszem ez a php de lehet hogy flash nemtom a léyneg hogy szeretném ha segítenétek abban hogy elmondátok milyen progi kell ehhez és hol tudom megtanulni ezeket!!! És szeretném ha az oldal nagyon szép lenne!
thx
(sory ha már van ilyen téma)
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sorozatok
- Windows 11
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Dune: Awakening
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest