- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
atus
senior tag
No még egy utolsót, aztán békénhagyom szegény szerencsétlent. Egy idézet a vendégkönyvből, amit ő emlékkönyvnek hív, és kb 90%-ban lányok írtak bele (???). Most mégis az egyik fiútól (szerintem) idéznék:
''Bocsi,de most öszinte leszek,nem szertnélek megbántani,remélem nem is foglak,de én tényleg azt hittem hogy te lány vagy.Bocss!'' -
atus
senior tag
ON
Ha csak a erre a feladatra kell flash, akkor a Swish tényleg jó lesz neked. Ha többet is szeretnél akkor a Flash 4/5/MX progidban olvasd el a Help file-t, és nézd meg a Tutorialokat jó alaposan. Így tanultam én is is, és úgy ahogy értem is hogyan működik.
OFF
Nem tudom láttátok-e Hold oldalát, én még régen néztem meg. Meg most újra. Esküszüm megsajnáltam. Először érdemes megnézegetni a FIFA-s dolgait. Ha ez megvolt a Rólam menüpontra kattintás jön. Olvas, olvas, olvas, DÖBB :( -
Santses
aktív tag
jah de életmentő lenne a gyors help:U
-
biker
nagyúr
flash mx-ben nem tudok segíteni, mert nem használom...
amugy bele akarod tenni vagy helyette? nem mindegy.
egyik esetben nyitsz egy uj swf-et, másikban betöltesz egyet ha kell...
első jobb és gyorsabb
vagy készíts scene-eket, és azokat hívd meg amikor kell, és akkor egyben marad a movie, nem sok kis valami, amit importálni kell -
RAM
őstag
Megtévesztő a téma címe! :C
-
Santses
aktív tag
tudnátok segíteni?
problem:
1.preloaderrel beolvasok egy moviet, amit szeretnek modularisan felepiteni, vagyis ha lehet az is tobb kicsi swfbol allna, de ez nem muszaj
2. a kérdés az hogy HOGYAN IMPORTALHATOM az swfeket be, ugy hogy azokat külön megcsinalgatom, actionscriptezem stb, és az EGÉSZET mint kész egész olvasom be a végén a fömovieba
flash mx egyébként..
gyors és érthető válaszotokat előre is köszönöm:D -
e-biza
őstag
ha flash akkor [L]http://www.swf.hu[/L]
ha php: [L]http://www.php.net/[/L]
talán még javascriptel is megcsinálhato. ahhoz hogy ilyen bannerfélét csináljon az ember ajánlom még a [L]http://www.flashkit.com[/L] cimet és onnan a Swish -t töltsd le ha van demoja.. ha nem, akkor nem tudok segiteni -
Santses
aktív tag
nemteljesen ...a lényeg hogy az egész szöveget szavanként hozza képernyőre külön külön magátol végülis mint 1 movie..cak végignézed..mint 1 intro..
-
Santses
aktív tag
''
hát mitomén pl van egy szöveg amit normál esetben leírsz és ott van a lapon..de én úgy akarom hogy szanvanként mutassa én különböző képpen (tehát ne csak mutassa hanem pl mikor eltűnik akkor nem egyből elveszi hanem először elhalványul stb..stb..)...érted?
össz 5-6 mondat lenne és a lap is enyi lenne csak nekem ez fontos lenne..
''
akkor ez tuti hogy flash??? -
PeliScan
addikt
Egy kedves ismerősünk topicja... :)
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=9591[/L] -
Santses
aktív tag
és nincs ötlete hogy hogyan vagy mivel lehet (programmal) megcsinálni azt amit mondtam?
amúgy érted vagy tök kínai az egész?:D -
Santses
aktív tag
nemtudtok segíteni?
-
Santses
aktív tag
aha értem akkor flash...csak azért gondoltam a php ra mert az időzített megjelenítés.. vagy mittomén szal akkor ilyet hol tudok megtanulni (csak az alapot utána már rájövök)
-
Santses
aktív tag
hát mitomén pl van egy szöveg amit normál esetben leírsz és ott van a lapon..de én úgy akarom hogy szanvanként mutassa én különböző képpen (tehát ne csak mutassa hanem pl mikor eltűnik akkor nem egyből elveszi hanem először elhalványul stb..stb..)...érted?
össz 5-6 mondat lenne és a lap is enyi lenne csak nekem ez fontos lenne.. -
Panther
HÁZIGAZDA
''olyan kéne legyen hogy 1 oldal és a szavakat különböző képpen kéne betöltse...'' - ezt lehetne kicsit bővebben? Mert pl én ezt nem értem :)
-
Santses
aktív tag
értem én azt hogy anyira kezdő vagyok hogy tanárt kéne fogadni mert még a angyon alapokat se tudom..de nincs 1-2 oldal ahol ezeket leírják...esetleg amiről fent beszéltem?
-
Santses
aktív tag
szerintem isis
-
Santses
aktív tag
de csak van 1-2 oldal ahol nagyon alapok megvannak tanítani nemkell csak azt mi mivel mükszik (program ra értem) és 1-2 alap dolgot megmutatni enyi!A tubire ráfogok jönni eddig nekem semmi ilyet nem tanítottak és megoldottam mindíg!
enyit tudsz segíteni? -
Santses
aktív tag
segítsetek..
szeretnék csinálni 1 weboldalt (frontpage hez értek ezzel már csináltam 1-2 szebb ami grafikusabb volt meg java is volt bene stb...de a flash, meg ilyenekehez nem értek..) olyan kéne legyen hogy 1 oldal és a szavakat különböző képpen kéne betöltse...aszem ez a php de lehet hogy flash nemtom a léyneg hogy szeretném ha segítenétek abban hogy elmondátok milyen progi kell ehhez és hol tudom megtanulni ezeket!!! És szeretném ha az oldal nagyon szép lenne!
thx
(sory ha már van ilyen téma)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest