Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
válasz
Jhonny06 #8853 üzenetére
Pont erre a célra vettem egy Remington 4130-at. 12 000 körüli az ára de a tecsóban 9000-re le volt árazva. LIon akkumulátora van, egy philips 4015 is szóba került, de kiesett mert annak nimh-akkuja van. Egyébként nem tudom melyik a jobb. Őszintén szólva az volt a jövőképem vele kapcsolatban, hogy magasfrekvencián sivítva szeli majd a szőrt és a tenyeremmel kell árnyékolnom hogy ne darálja tele vele a fürdőszobát. Na, nem ez lett,de de fésű nélkül tűrhetően vitte, egész jó ütemben megborotválkoztam vele. Legkisebb fésű fokozaton nem volt elég hosszú a borostám arra az 1,5 mm-re amit értenek ez alatt, így azt nem jól vitte, Olyan 3 napos borostát csinál asszem. Elfogadható, rendben érzem vele az arcom, és nem olyan mint a villanyborotva, nem kell dörzsölni vele, kevesebb az irritáció. De lehetne még picit rövidebb. Írta itt valaki a kínai Kemeit körkéses villanyborotvát, ami nem visz le tök simára, most azon gondolkodom. Mondjuk nekem meg arra kell hogy ne irritáljon, de azért minél rövidebb legyen.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest