Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Hogy mennyire meg lehet szokni vagy talán inkább hozzászokni valaminek a használatához, aztán ha elmarad akkor érezni csak a hiányát.
Történetesen, én néhány éve már minden borotválkozás előtt használom a Barbon Pre Shave-t. Ma reggel valamiért, sosem történt még eddig, elfelejtettem lekezelni ezzel a Pre Shave-vel borotválkozás előtt az arcomat. Borotválkozás alatt/közben végig éreztem, hogy valami nem az igazi, kicsit nehezebben siklik az arcomon a borotva, mintha talán jobban is oda kellene nyomnom az arcomhoz, meg mintha melegebb is lenne a szita, amit eddig nem előtte sosem éreztem. Gondoltam, biztosan már kezd kopni talán a kés és ezért van ez az érzés...Na de fél éves alig a kés/szita.
Aztán felgyulladt a villanykörte.... hát persze, nem használtam a Barbont!
No szóval ennyit jelent/jelenthet egy előtti szesz használata. Legalább is nálam igen. Többnyire inkább csak mindig akkor vesszük észre a különbséget a jobb és a rosszabb között, amikor a jobbról lépünk vissza rosszabb felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xbox Ultimate előfizetések
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest