- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
Totta92 #18653 üzenetére
Elvileg VA paneles:
Vagyis magas kontraszt átfogás (típustól függően 3.500-6000:1)gyengébb látószög (minél oldalabbrol nézed, annál fakobb, torzabb színek)
A ledek nem a panel szélein, hanem hátul sorokba rendezetten találhatók, ami miatt elvileg egyenletesebb a fényeloszlás.Ezzel szemben az IPS panel:
gyengébb kontraszt (700-1000:1), jobb látószög, de sokszor úgynevezett IPS glow jelenséggel küzd, erre keress rá YT pl.
Edge led: gyakrabban a képernyő jobb és bal oldalán függőlegeseny ritkábban alul és felül vannak elhelyezve a ledek. Elvileg nem annyira egyenletes a fényeloszlás.Sötétebb környezetben jobban mutat a VA.
-
salapp
addikt
válasz
BenceShearer #18651 üzenetére
Displayspecifications oldal szerint lehet VA és IPS is a panel benne, direct LED.
A 65-ös változatnál írnak egyértelműen VA panelt. -
salapp
addikt
válasz
Tomi8822 #18644 üzenetére
Haver 65PUS7303-mat vett Telekom, 230-ért, asszem, listaáron se több 250-nél.
DS-effekt, sávosodás, oldalsó bevilágítás nincs, tök fekete képpel kicsit felhős, de baromi jó képe van mar full hd-val is, 720p esetében, ha gyengébb a release minősége, egyszínű felületeken megfigyelhető néha blokkzaj, de kb ennyi.
Szerintem árszintjén bőven okés.
Kell babázni a kép beállítással, de nagyon korrekt a végeredmény. -
salapp
addikt
Tudtommal MM-től csak biztosító által nyújtott kiterjesztett "garanciát" tudsz venni, Philips televízióira legutóbb 2016-ban kínált 5 évre kiterjesztett gyártói jótállás+szavatosság kombit.
Ha az ember Philips tévét venne és előzőleg tájékozódni szeretne, van-e aktuálisan vonatkozó promóció, akkor itt érdemes először megnéznie. Pl. MM/Edigital dolgozók sem szokták mindig tudni, ha valamely termékkategóriában van adott gyártónak promóciója. -
salapp
addikt
Köszönöm a beállítási javaslatokat. Én végül csak finomítottam azt, amit elsőre beállítottam a haveromnál.
Megmondom őszintén, magam sem hittem el, milyen jól mutat most rajta egy full hd film is.
Ilyen képet, 165 centis képátló mellett nem is reméltem, főleg nem a haver által két éves kamatmentes reszletben kifizetett 230ezerért.
Jó, a fekete nem OLED/plazma, de úgy egyébként nagyon egyben van a kép, tiszta mozi, azzal a különbséggel, hogy jobb, mint a mozi.
M5*ről származó Private life of dogs epizód olyan élethű, hogy csak na.
Full fekete kepnel látszik, hogy foltos kicsit, de a kepmeret/élmény faktor odaver. -
salapp
addikt
válasz
BenceShearer #18588 üzenetére
Köszi.
Én most nem a barátomnál vagyok, én máshogyan állítottam be, de csak úgy érzésre.
Érdekes, hogy ilyen hatalmas 4K kijelzőn is mennyire szépen dolgozik a P5. Alig három méterről nézzük, inkább kevesebbről, majd lemérem, de inkább a 2,5 méterhez van közel a nézési táv.
Régi 720p sorozat (Eureka) egynemű háttere néhol zajosodott, de az 1080p filmek meglepően élethű képpel jelentek meg.
Bevallom, nem számítottam rá, hogy ilyen szép lesz a képe.
Bonyolultabb mozgásos sötét jelenetek néha kicsit mintha összezavarták volna a procit, de semmi komoly.
Taylor Swift aktuális koncertfilmjét is kifejezetten élvezetes volt nézni, ügyesen bánt a fény-árnyék problémával.
Haver valami 210-ért hozta el Telekomtól, hát, annyit szerintem igencsak megér.
Illetve biztos, hogy nem érne nekem egymillióval többet egy 65-ös Sony OLED. -
salapp
addikt
válasz
BenceShearer #18586 üzenetére
Köszi. Meglesem.
-
salapp
addikt
Sziasztok, barátomnak tegnap hozták a 65PUS7303-mat.
Tudnátok segíteni kép beállítási javaslatokkal?Érdemes lehet a UPC direct beltéri helyett conax modulra és a saját tunerére váltani?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest