- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
balikabo
tag
válasz
dualcore #11417 üzenetére
Évek óta napi szinten csinálom, ahogy ismerőseim is, PC-media lejátszó-TV-Monitor-Projector, szervező vagyk egy országos LAN rendezvényen is(ICL, www.lanseries.hu) 50+ PC(ez csak a saját TUP gépállomány), kivetítők, egyéb eszközök, lassan 10 éves lesz a rendezvény. Soha egyetlen hiba nem adódott még abból hogy ki-be huzogattunk egy HDMI kábelt, márpedig ott elég sokat kell, és nem ezért nem kapcsoljuk ki a gépeket. Ez olyan mint egy jack dugó, vagy egy sima DVI-RCA kábel. Sosem olvastam fórumon hogy bárkinek is ilyen problémája lenne. Nekem ez új
Szóval akkor ezek szerint én és az ismeretségi köröm a világ legmázlistább emberei vagyunk.
Ne érts félre nem támadni akarok, szóval bocs ha úgy jött le, csak leírtam hogy az én tapasztalataim alapján bromság az a meglátás hogy a HDMI ki-be huzogatása bekapcsolt állapotban veszélyes. Pl Notebook-om van lassan 5 éve, és minden egyes nap mikor hazamegyek rádugom a TV HDMI kábelét, vagy a Monitorét(attól függ mit csinálok) van hogy cserélgetem mert épp filmezek vagy olyat csinálok amit a nagy TV-n akarok. 5 éve kb minden nap napi többször is, pedig a notim is cseréltem már azóta annak sincs baja, a PS4 is bírja mostmár idestova 2 éve(decben lesz első napos vétel volt), szal én csak azt mondom hogy tapasztalat alapján ami azért nem kevés, hülyeség hogy tönkremegy. 10000 ből 1 lehet de ne általánosítsunk. Szóval nyugodtan lehet ki be huzogatni
-
balikabo
tag
Sziasztok!
TV vásárlása előtt állok eddig csak Pana,LG jött szóba de megtaláltam ezt: philipsMennyire jó ez a TV? PC-t kezeli rendesen, van valakinek tapasztalata? Mindenki a Philips-et ajánlja utoljára és nem értem miért(az áraik nagyon barátiak) nem jó TV-k vagy miért hanyagolják? Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest