-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
Nem érdekel mit képzelsz rólam!
Ha vétek a fórum írott szabálya ellen,szólj, amúgy nem vagyok kiváncsi senki kiokatatására,ez az egész élet erről szól mire megöregszel,és már kezd kínosan idegesítővé válni!
Vagy javíts ki ha ordas baromságot írok,de elegem lett a hasonló észrevételekből itt!
A témával kéne foglalkozni,én itt vagyok egész nap,próbálok segíteni amiben tudok,de sokan csak benéznek ide,és beírják az "észrevételeiket"
mint példáúl te akinek nem tetszenek a felkíáltó jelek,sajnálom,nézz más fele! -
MEXX_85
tag
Hehe.. Nem felvagas volt... 3 éve fizetem a DAS - t első ügy amit intézni kell nekik.... Mert mint par oldallal visszamenoleg írtam .. Másfél hónap szerviz utan durva bevilagitasokkal jott vissza a tvm.. Es meg a távirányítót is szetbssztak.. Hosssaban egy sniccerrel vegig vagtak a szervizben... Es 5 e ftos vásárlasi kuponnal leraztak volna az emagosak... Hat akkor eldontottem hogy itt a DAS.. Meglatjuk mire mennek... Szóval max 250 e ft... Nincs sajnos 400e ftom rá....
-
Lall
veterán
Nekem is megcsapta a szemem, hogy az ügyészség vizsgálódik IPS bevilágítás ügyben.
Szerencsére nálunk nem jártak, pedig nekem is IPS paneles a tv.
Komolyara fordítva... Vagy én vagyok ennyire vakegér vagy nem tudom, de én ki-be kapcsoláskor látom zavaróan a bevilágítást. Esetleg filmek végén fekete háttérnél. Ezek meg nem sok vizet zavarnak. Viszont sikerült a szememnek nagyon szépen belőni a képet és aminek még jobban örülök - mert sokat nézek sportot- , hogy nagyon jó a mozgáskövetés sportnál. Nincs csúnya utánhúzás vagy bármilyen zavaró dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Medence topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged