-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz
crazyzozy #3853 üzenetére
Felhívod a digit elmondod hogy mi a helyzet és megkéred őket hogy jöjjenek ki mert az egész házban nincs viasat3.Az hogy te saját készülékkel veszed hidegen hagyja majd őket ezért azt mondod hogy a szomszédodnál sincs pedig ő digis boxal veszi az adást,de most külföldön van ezért te jelentetted be a hibát.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
crazyzozy #2455 üzenetére
Szerintem egy olyan tv sincs, aminek a beépített media lejátszója felvehetné a versenyt kezelhetőségben, vagy kódolási formátum kezelésben akármilyen dedikált külső media playerrel.
Nagyon jól döntöttél, hogy vettél egy igazi media player-t. A tv-kbe integrált max arra való, hogy rá lehessen írni, hogy tudja, meg ha gyorsan kell jobb a semminél. Ez nem csak a philips-re igaz, hanem az összesre. -
HEAHEA
aktív tag
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
crazyzozy #2440 üzenetére
Nem tudom, megoldódott-e már a problémád.A Philips 6636-osomat egy Asus O Play HDP-R1-sel kötöttem össze 1.3-as hdmi-vel. Nálam működött, volt kép és hang is. Nem tudom milyen hosszú kábelt használsz, mert a 6636-os használati útmutatóban azt írják a Tv csatlakoztatás résznél : " Ne használjon 5 méternél hosszabb HDMI-kábelt."
Médialejátszós fórumokban azt is olvastam, hogy egyes nem megfelelő kódolású filmeknél tapasztalható a kép van, hang nincs probléma.
(Milyen lejátszót használsz?)
Sok minden okozhatja a problémát, remélem sikerül(t) megoldanod minél hamarabb! -
nyunyu
félisten
válasz
crazyzozy #2434 üzenetére
Szar kabelt soztak rad.
Sikerult az elso HDMI kabelemet, amivel ment az ARC, beletorni a TVbe, uj, hosszabb kabel vetelenel direkt odafigyeltem arra, hogy ne legyen tul gagyi, es tudja a HDMI 1.4-et.
Ehhez kepest ugyanabba a TV+erosito aljzatokba dugva, ahova az elso volt dugva nem megy vissza az erositobe a hang.
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
crazyzozy #2350 üzenetére
Szia!! Nekem is ilyen tv-m van és egyetértek a multimédiás részt illetően, hasonlókat tapasztaltam. Úgy tudom a Q5551_0.14.76.0 -s firmware frissítés már a feliratokat is támogatja filmek lejátszásakor.
A leírtak alapján szerintem is érdemes egy külső lejátszót venni, mivel gondolom van több olyan videós tartalmad, aminek a tv-d multimédiás képességei határt szabnak . -
zka67
őstag
válasz
crazyzozy #2310 üzenetére
Nincs mit, szívesen!
Persze, olvastam mi a bajod és azért ezt a lejátszót ajánlottam, mert nem akarlak annyira eladósítani, hogy az unokáid is ezt fizessék. Vinyód van, veszel a 3.5"-oshoz egy házat, meg egy Somogyi URC 12T Tanítható univerzális távirányítót, aztán leülsz a fotelba és élvezed a filmeket. A távirányítót a madaras teszkóban vettem 4999-ért, tök egyszerű megtanítani a gombokat neki és nincs 4-5 távirányító az asztalon.
-
zka67
őstag
válasz
crazyzozy #2307 üzenetére
Ez a WayteQ lejátszó avi-t és néhány mkv-t le tud játszani. Annyit is ér, mint amennyi az ára. Egy F10-es chip van benne, ami a Realtek 1073-as lebutított változata. Se normális hangtámogatás nincs benne és a magasabb bitrátájú filmekkel sincs barátságban.
Én inkább egy WD TV HD Live Media Player-t vennék a helyedben. (Nekem is ilyen van és maximálisan meg vagyok vele elégedve). Mindent, értsd szó szerint: mindent lejátszik, akadásmentesen. Vinyó nincs benne és nem is tudsz beletenni, de 2 db külső vinyót vagy pendrive-ot is rá tudsz aggatni és hálózaton keresztül is tudsz lejátszani vele.
Ajánlom a WD TV Live – mennyire jó? topikot.
-
Coyote2000
őstag
válasz
crazyzozy #2307 üzenetére
ebben már sajnos nem tudok segíteni, mert én (egyelőre) még nem használtam hasonlót.
Azért olyan nagy hülyeséget nem csináltál: a nagy vinyó sose baj - manapság egy jó minőségű full HD MKV simán több gigás méretű...
Én külső vinyót használok amúgy, a BluRay lejátszó arról tolja a filmeket. Nagy valószínűséggel a te tévéden sem az USB port miatt akad az MKV, hanem a brutál nagy felbontás miatt. Erre a 6xxx sorozat még nem tökéletes.
Szerintem annyira nem is törik magukat a tévégyártók, hogy az MKV jól menjen, hiszen az MKV jelenleg a BluRay kalózfilmek melegágya
csoda, hogy egyáltalán támogatja a Philips ezt a formátumot.
-
Coyote2000
őstag
válasz
crazyzozy #2305 üzenetére
100% hogy működne. Én is feladtam a formátumharcot, és van egy BluRay lejátszóm, ami a szabvány formátumokat és MKV-t gyönyörű minőségben játssza le. Ami meg nem szabvány, azt PC-ről (laptopról) dobom a tévére, HDMI-n át.
Igazából annyit tettem, hogy levettem a konvertálás okozta nehézségeket a TV válláról...
A TV USB-jét csak arra használom, ha egy gagyi kis videót akarok lejátszani pl. telefonról vagy USB stickről, esetleg kameráról.
Ha a kép meg is lenne, a DTS hangsávval mindenképp elakadnál. Nincs tévé, ami mindent folyékonyan lekezel, egyelőre itt tartunk.
-
Coyote2000
őstag
válasz
crazyzozy #2302 üzenetére
ne haragudj, de jó hülye vagy, ha azelőtt kidobtad a pénzt, hogy meggyőződtél volna a hibáról
A merevlemezek olvasási sebessége messze az USB adatátvitel sebessége felett van. Ez a sebesség épphogy elegendő az MKV adatfolyamnak, de nagy felbontású MKV esetén simán beszaggathat a tévé is. Az, hogy másnak folyamatosan megy, simán múlhat az MKV formátumán.
Azért ne add fel, próbálj más MKV-t is nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Medence topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest