- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben360
senior tag
Hát akkor passzolok,azért kérdeztem hogy milyen felbontáson csinálja,mert a leírásban az szerepel hogy 720p-50 Hz,60 Hz az 1080p pedig 24-25-30-50 és 60 Hz.
Arra gondoltam hogyha a videókártyát 24 Hz-re állítod akkor nemigazán komálja a 720p-t!
Esetleg még azt nézd meg hogy a pixelplus kapcsolat ki vagy be van kapcsolva,más ötletem nincs! -
nyunyu
félisten
Számítógép rákötése HDMI csatlakozóval:Sajnos utólag jöttem rá,hogy így nem működik a 100Hz meg a HD Natural Motion-sem,ezért nem az igazi a HD-s videók megjelenítése
Amikor hozzaadod az eszkozt, akkor ne "Computer"-t valaszd, hanem az "Other"-t.
Computer modban mind a HD Natural Motion, mind a 100Hz fixen ki van kapcsolva.
Other eseten is ki vannak kapcsolva, amig 60Hz-s jelet kap a TV, de 24 vagy 50Hz eseten maguktol bekapcsolnak. (ki sem lehet oket kapcsolni)
Az mas kerdes, hogy nalam a 60-rol 23.96Hz-ra valtast a TV nem toleralja, van hogy csak 2-3x kikapcs/bekapcs ciklus utan lesz kep, addig csak a "no video signal" felirat virit.
Ez nem tudom, mennyire a Philips sara, de ahogy olvasom, sokan anyazzak az Ati drivereket a bugos HDMI kimenet miatt.
Arra viszont nem jottem ra, hogyan lehet lekapcsoltatni a TV-t, amint nincs videojel.
Kepes orakig mutatni a "no video signal" feliratot, ha nem kapcsolom manualisan le.
Oke, hogy csak 40W-ot eszik az en beallitasaimmal, de akkor is... -
Turbobacsi
senior tag
-
Daffni2
addikt
Melyik Catalyst van fent?
A 10.9a hotfix megoldja az a problémát, hogy újraindítás után nem teljes képernyőn fut.
ATI Catalyst 10.9a Hotfix
Ez egy különálló csomag, tehát telepítés előtt az előző Catalystot az ATI install managerrel szedd le. -
Pötya30
csendes tag
Hali, nekem is ilyen TV-m van csak kisebb méret
Nekem az összes csatorna digitálisan jön(kb. 70-75) és még vagy 5 csatorna HD(Duna, m1, m2, Nat Geo, Nat Geo Wild, Digi Sport) minőségben.
Tehát, a HD a legjobb és a digitálisak is gyönyörűek rajta.
Jók a beállításaid? Először nekem is csak 40 digitális jött be, aztán az összes.
Ha nem jó Neked szívesen segítek a beállításban!
Milyen messziről nézed? Én 2-3 méterről, mert ha közelebb mennék, akkor romlana a minőség, nem jönne át olyan szépen a kép.
A Te 40-esed sztem minimum 4 méterJa és küldj rá egy szoftverfrissítést! Ezzel kell kezdeni.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged