- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
ZoltayA #27698 üzenetére
És (#27701) alaves, de miért beszél mindenki erről a szervizről úgy mint A PHILIPS SZERVIZE?!
Csongrád és Bács-Kiskun megyének, sőt a Dél-Alföldi régiónak konkrétan van saját Philips szervize (akik egyébként kiemelt Samsung, LG és pl Beko szerviz is) a Szuper Elszo '57 Kft.
Régóta ismerem is őket, nem is vinném máshová a készülékemet, mind Lg és Samsung fronton is sokat segítettek már nekem. Örülök hogy ők a Philips szerviz a közelemben. -
minilego
senior tag
válasz
ZoltayA #27626 üzenetére
Jah... Nem arra mentem, csak hogy alul latszodjon a felirat. En nagyon meg vagyok elegedve... Hidd el egy csomót olvastam én is mit vegyek. Szerintem, az ilyen a kepe, olyan a HDR meg rengeteg dolog amit leirnak, ahhoz szerintem nagyon bele kell ebbe maszni. Csaladkent, casuel userkent jól jarsz a mai tevekkel.
-
dino_m
senior tag
válasz
ZoltayA #27606 üzenetére
Lehet, hogy ez a film nem a legjobb példa, mert eredetileg nem HDR-rel lett felvéve. A régebbi filmek, amik most kijönnek BD HDR-rel, hagynak még némi kívánni valót HDR téren. Mivel film, így speciális szűrőket is használtak, főleg a trükkök miatt. A mobil kép se valami jó minőségű. Nem kellene stúdióminőségű bőrszínt várni.
-
Alien!
senior tag
válasz
ZoltayA #27544 üzenetére
amúgy nem mindegy az sem ki miről vált, volt-e előtte felsőkategóriás Philips-e esetleg olyan HDR tévéje amin szép is volt ez a mód...A 2020-as vonal sem bizalomgerjesztő sajnos.
-
válasz
ZoltayA #27494 üzenetére
Sziasztok
ahogy ZoltayA kinézte ezt, én is néztem a 65" 7805 modellt - edigital
Nem vagyok nagy vájt
fülűszemű, egy híres neves Vestel gyárból származó JVC logóval ellátott 65" 4k TV van a nappalimban már 3.5 éve (ekkor még 400ezerért mentek a 65" TVk ez pedig 250k volt apróról újonnan, tehát kb az ország legolcsóbb 65" TVjét vettem meg)
EGYETLEN dolog zavar a mostani nagyon olcsó TVmen, a felhősödés. Ezeken a Philipseken ez mennyire jellemző?
-
rainman72
nagyúr
válasz
ZoltayA #27496 üzenetére
Van ez a típus IS
Meg még egy pár volt/lesz.
Csak 75"-ba.
Nyugodtan mehet rajta a tv hd adás,igaz nem pont arra lett véve.
Netflix meg tökéletes.
De amúgy szinte minden márka 65s tvjén már jól mutatnak a 720p-1080p filmek,
tv hd adások.
Reggel én is néztem ennyi még nem volt az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Magisk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged