- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Köszi a válaszokat!
A német vonalam is nem sokára eléri a T6-s szintet. De, mi a helyzet az amcsi vonallal? A KV ellen elég jól lehet használni a T1 Heavy-t. Gondolom, az M6 v. KV3 is hasonló. Nem szeretitek az amcsi tankokat?
-
Allien
veterán
T6-s szakaszba mivel menjek majd? Jelenleg KV3, és SU100 van, de ma lesz USA Med M4A3E8 Sherman, és M6 heavy. Melyik jobb csapatba? (az emberi tényezőn kívül)
-
Allien
veterán
Remélem, van más tankod is, amivel le tudod vezetni azt a frusztrációt, amit egy KV tud néha okozni.
Qrva lassan szedi a ZxP-t. Ráadásul lomha. Múltkor egy csiga leelőzött tolatva.
Másik alkalommal meg éppen rossz időben "rohantam" bele egy össztűzbe. Csak 3 koppanást hallottam kb 1 mp alatt, és már kampec vótt.
-
Allien
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék a belépési feltételek felől.A játékon belül már jelentkezést küldtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Eladó egy XMG P406 laptop
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest