- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
Szeretnék venni egy Phanteks Enthoo Pro ablakos fekete számítógép házat, de jelen pillanatban , csak fehér van ablakosban.
Lehet hozzá venni külön ablakot , de az egyik ismertebb PC üzletnek a honlapjára ez volt tesztként az egyik vásárlótól felírva.
" no.1 ár/érték arányú full tower. Az összeszerelés patent, szuperül szerelhető, modolható, bőven van benne hely vízhűtés számára. Mind funkció, mind kinézet szempontjából kifogástalan. A ventilátorok halkak és egy 120cm-es porcesszorhűtővel nagyon szuper természetes légnyomást hoz létre a setup. Sajnálatos hogy nem lehet az ablakos verzióval kapni, max külön lehet venni hozzá ablakot (már ha éppen van) és akkor is hiányzik a táp takaró modul. Maga a ház hibátlan, az egyetlen dolog amit fel lehet hozni ellene, hogy ujjlenyomat mágnes. Ha ablakot veszünk hozzá azt érdemes tudni hogy az ablak jól néz ki, de nagyon gyenge minőségű. A legkisebb dologtól is karcolódik, nem valami szuper áttetszőségű. Ha ezt a verziót vásároljuk érdemes valamiféle DIY verzióhoz folyamodni, oldal ablak/táp takaró szempontjából. (Már ha nem félünk moddolásra hajtani a fejünket.) "
Kérdezem azokat akiknek ablakos a háza , hogy ez mennyire fedi a valóságot. Köszönöm
-
Henk
veterán
Sokáig szemeztem én is a Primo-val mert elfért volna benne 2 db 480-as radi, de drága is meg olyan nagy, hogy nem tudtam volna hova tenni. Száműzni kell a hdd-t és ez a probléma letudva. Már aki tudja nélkülözni, nekem nincs szükségem a sok tárhelyre így már évek óta csak ssd van a gépben.
-
GRaul
őstag
Nekem ilyenem van : Phanteks Enthoo Primo
De majd megnezem, hogy pontosan milyen az alja. mert neha erosen berezonal es meg kell mozgatnom, majd elmúlik
-
Henk
veterán
A víz az egy külön hobbi. Én is egy olcsóbb szettel kezdtem, de pár hónapon belül át lett építve és az eredeti cuccokból csak a cpu blokk van meg. Így már egy kisebb vagyonba van viszont most olyan minden tekintetben amilyennek szerintem lennie kell.
Nem tudom mit szoktak a ház alá rakni mert az enyémnek a talpa is gumis a rezgések csillapítása végett. De gondolom valami lágyabb gumi vagy szivacs alkalmas lenne. Bár lehet azt kéne kiszűrni mi okozza a rezonanciát és megszüntetni. -
smiti
veterán
válasz
1 among many #37 üzenetére
Köszi az infót!
Erősen gondolkodom egy ilyen beszerzésén, de ahogy most látom csak a sima vagy a natúr ablakos verzió érhető el.
-
1 among many
tag
Köszönöm nektek is az elismerést!
Szerelhetősége kiváló a háznak. A többi annak a függvénye, mit tesz bele az ember. Bioszban 32 fok körül volt a proci. Nem mértem egyelőre semmit, csak a vinyókat néztem meg HD Sentinellel. Egyik elsődleges szempont volt, hogy ezeket jól el tudjam helyezni. 30-31 fokosak, kivéve a legfelsőt, az 34. Teljesen rendben van. És a lényeg, hogy ebben a kialakításban terhelés alatt is sokkal kevésbé fog emelkedni a hőmérsékletük. Előző házban nem volt a közelükben venti. Itt 2x14cm van elöl, amik rögtön a vinyók közt tolják be a levegőt a házba. 1x14 hátul ki. A két felső 14-est meg úgy állítottam be bioszban, hogy be sem kapcsolnak, csak ha meleg lenne a házban.
A hang is nagyon szubjektív. Pár napja járt nálam valaki és rákérdezett, hogy akkor most ez be van kapcsolva? Be volt.
A gép többi komponensének van egy minimális hangja működés közben, de ha bioszban kikapcsolom az összes házventit, gyakorlatilag nincs különbség. Pedig nincs fél méterre a fejemtől a ház eleje, az asztalon tartom magam mellett. Ha lefuttatok egy 3DMarkot, semmit nem emelkedik a hangja. Csak a proci terheléses résznél lehet hallani, hogy kicsit feljebb pörög a procihűtő.
Szerintem remek házikó.
-
válasz
1 among many #34 üzenetére
Szép nagyon.
-
smiti
veterán
válasz
1 among many #34 üzenetére
Nagyon szép lett, grat!
Hangja, hűtési teljesítménye, szerelhetősége milyen?
-
1 among many
tag
-
-
dime27
őstag
Üdv srácok!
Tettem fel apróba pár darab ventit(Phanteks, Noiseblocker, Nzxt) túlvásároltam magam a legtöbbjük pár percet ment ill vannak bontatlanok is!Akit érdekel az kérem jelezze igényét priviben! Előre is köszi!
-
rup1u5
nagyúr
-
rvn_10
senior tag
Hello. Kinéztem egy ilyet: Phanteks Enthoo Pro M Acrylic. Tudom még új, szerintetek ez megfelelő ház?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
srácok van valaki aki használja a házakhoz kapott venti elosztót? Én arra dugtam a ventiket, de úgy hallom hogy mindig maxon mennek a ventik. (Enthoo Luxe)
-
dime27
őstag
Nekem cserélve lesz a két 20-as én is vettem a ház tetejébe anno de ahogy beüzemeltem a fülemnek tulságosan morgó hangot adott az első 20-as is illetve a tetejébe levő is ugyhogy beszerváltam helyettük ugyan ugy fekete-fehér NZXT-ket azokkal nincs ilyen gondom
Hamarosan én is lövök majd képeket a kész cumóról(Phanteks Enthoo Pro White) ide akkor ha nem baj
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Tegnap jött meg a házam Phanteks evolv atx. Gyárilag adnak hozzá 3 db ventit és egy venti szabályzót.
Viszont a szabályzóval meggyűlt a bajom, sehogy se bírom életre kellteni a ventiket.
Alaplapon 3 4pin es csatlakozó van amiről biosból lehet vezérelni őket. Ebből a 4pines cpu-ra rákötöttem a szabályzót ebbe bele vannak kötve a ház ventik és a procihűtő ventillátorai meg az alaplapon a ház hűtő ventilátor vezérlőre vannak bekötve.Kicsit kacifántos de remélem érthető.
A lényeg, hogy nem mennek a ház ventillátorok amik ebbe a hubba vannak bekötve.
Van valakinek ezzel tapasztalata?
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Ma megérkezett nekem is az Enthoo Pro házikóm. Mit mondjak: Hatalmas!
Vannak nagyon jó dolgai, de még szoknom kell ezt a kialakítást, meg kell tanulni kezelni ezt a fajta kábel managelést. Nagyon jó dolog, hogy a thumb screw csavarok kaptak gumi alátéteket így nem karistolják össze a fényezést. Mondjuk a tartozék készlet egész szegényes, a Fractal házakhoz sokkal több minden volt.
Itt egy pár kép, bár még csak beledobáltam a cuccaimat:
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy én is belépek hamarosan a Phanteks klubba egy Enthoo Pro-val.
A kérdésem az lenne, hogy akinek már van az mennyire elégedett a hűtésével illetve a ventilátorok hangerejével? Ha nem az igazi, akkor mire cseréltétek esetleg?
-
dimre70
tag
Megszereztem a gyönyörűséget
Phanteks Enthoo Pro Full Tower Chassis White
Egy napja csak bámulom, minden szempontból leg...
Ez a márkanév belopta magát a szívembe. -
dimre70
tag
Nem friss teszt, de hátha valakit érdekel
Phanteks Enthoo Pro -
GRaul
őstag
Sziasztok,
Azért nyitottam ezt a topicot, mert nem találtam ilyet a fórumon
Illetve egyre több vásárló választja a Phanteks házait.
Tapasztalatok, vélemények megosztására tökéletes lehet ez a topic, a gyártó házaival kapcsolatban.Este teszek fel kepeket a sajat Phanteks Primo hazamrol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest